kfg Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Evde abimin laptop'ı ve benim desktop olmak üzere iki bilgisayar ve adsl bağlantısı var adsl modem external ve ethernete bağlı iki bilgisayarda bu modemin portlarına bağlı şu an bu bilgisayarları dosya transferi için birbirleri ile bağlı olması gerekmez mi ? ama bu bilgisayarlar workgroup computers ta birbirlerini görmüyolar bunu nasıl çözebilirim eskiden bir kabloyla ikisini de ethernet girişlerine bağlıyordum ama şimdi birinde modem olduğu için oraya takamıyorum ne yapmam gerek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 anladığım modemin birden fazla ethernet çıkışı var ve bunlar iki bilgisayarın ethernetlerine bağlı ve ağ görmüyor ? öyleyse modemin ayarlarına ulaşabildiğin ip yi ağ geçidi olarak ayarlarsan bilgisayarların birbirini görmesi lazım[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Modemin ip sini nasıl öğreneceğim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 kullanım kılavuzu[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar