xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 1 senedir uydunet 10mbit kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım. 1 hafta önce nakil yaptım geldiler taktılar yine hiçbir sıkıntı yok hızda internet sitelerinde download ve upload da tv de ama neden server nerde olursa olsun pingim çok yüksek çıkıyor (150ms civarı) tüm ayarlarım aynı,default yaptım yine olmadı sıkıntı ne anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 150ms pek fazla değil aslında? internet hızının pingle alakası olmadıgını cümle alem biliyor artık. bendede uydunet var. 100ms şuan kontrol ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 orası öylede, demek istediğim 20-30 arasıyken aynı serverdan neden 150 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 xlaidehlevar said: orası öylede, demek istediğim 20-30 arasıyken aynı serverdan neden 150 oldu Cunku havuz sistemi kullaniyorlar ve Cikis BW leri cok dusuk millet Upload a asildimi bitiyor turksat Superonline optik de oyle ama Bandlari genis oldugu icin simdilik sorun yasamiyorlar zaten o yuzden heryere vermiyorlar yoksa Onlarda Problem yasayacaklar... benim gibi insanlar gidip 1Gbit hax edip uber downlooad yaparsa nolur patlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 ama onu soyle duzeltebilirsin Cagir local Turksat ciyi.. Senin apartmanin kutusundaki Sinyali yukseltsin biraz ozaman sana oncelik verio gibi bisi oluyor pingler duzeliyor bir nebze.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar