kfg Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Şu anda internete girdiğimde javascript türü sayfalara link veren ve add-on lar açan ve tıkladığınızda altında bir menü açan tipte buton lar bir işe yaramıyor.Ne kadar tıklasam da sayfayı açamıyor yahoo da mail gönderemiyorum veya mail silemiyorum kısaca sitelerde çoğu yere giremiyorum. Umarım anlatabilmişimdir. Çıldırmak üzereyim!!! P.S: Eskiden internet explorer kulanıyodum, şu an avant browser kullanıyorum. ancak iki browserda da var bu sorun... Abimin bilgisayarında da var bu iki browser, onda böyle bir sorun yok [Bu mesaj kfg tarafından 25 Eylül 2004 23:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Spy kaynaklı bir sorun olabilir.Ad-aware programını yükleyerek bir tarama yapmanı tavsiye ederim.Bir de patch (yama) ların tam olduğunu kontrol et.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Spy sweeper ile tüm bilgisayarı sweep ettim çıkan spyware adware ları ve bi tane de trojan çıktı hepsini sildim ama halen böyle yamaları nasıl kontrol edeceğim tam değilse nerden yükleyeceğim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar