rapper256 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Merhaba arkadaşlar, Warhammer Online'da geçen 1 sene sonrası ve bir çok Türk guild de bulunduktan sonra oyunun arkadaş çevresi olmadan oynanamayacağını anladım. Şu an Karak-Norn serverın da R32 Chosen'ım bulunmaktadır, server da akşamları T3'de farmlanmaktan bıkan Türk arkadaşlar toplanıp Türkler'den oluşan bir 6 kişilik Order guild ile başka server da baştan kasmaya başlayarak devam etmeyi düşünüyoruz. Bu 6 kişilik guildin 3 kişisi hazır, 2 tane tank ve healer oynayacak arkadaşların katılımıyla tam 6 kişiyi bulacağız. Gelecek arkadaşların aktif olması ve oynayacağı classına hakim olması, beraber oynadığı kişilere saygı göstermesi herkes açısından önemlidir. Hangi server olacağı ve guildin ismi 6 kişi bulunduktan sonra kesinleşecektir. Oyundan konuşmak isteyenler Karak Norn'da Trathern'e veya Boncuk'a ulaşabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 biriniz dps yerine tank kasın bence 2 dps 1 healer tutunamazsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 order olmasa karak-norn da olsa ben gelirdim de dark elf den başka race sarmadı pek oynaması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 2 Tank 2 Healer 2 DPS olarak kurmayı düşünüyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 tamam da şu an 3 kişiyseniz 2 tank aramaktansa biriniz tank kasın diyodum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Trat nubdur siz onu dinlemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 3 wp 3 ib. flawless victory. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 biri kobs olsa sanki ozmn efsane olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar