Zed Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 eh, herkesin bi gm smith karakteri varken bunu yazmak ne kadar anlamlı olur bilemem ama adettendir, ben de bi ss koyayım. gmlediğim parçayı saklayacaktım güya, ama fail olarak gmledim, çok bahtsızım yahu.[Bu mesaj Zed tarafından 20 May 2003 06:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 said: Zed, 20 May 2003 06:16 tarihinde demiş ki: eh, herkesin bi gm smith karakteri varken benim 4 tane var *!hava atar*[hline]Prince"Kazuyama" Cratty je suis la et ailleurs je n'ai plus rien je deviens folle je m'abandonne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 benim de pop un ne kadar varsa o kadar var. ne de olsa benim sayilir o acc ehuhe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 tebrikler tebrikler zed.o zaman benimde bu ss ile birlikte 2 gm smith im olmuş oluyor sanırım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanrey Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 suan kullandigim tum acclari sayarsak 10gm smith / 1 legendary smith oluor galiba 3-4 de tailor olucak gm ama pek kasmiorum onlarla :) (abarttim galiba? yok canem ne alaka! ehehe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dharma Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 tebrikler :) walla smith çok eğlenceli bir karakter bence, herkese bi tane lazım gibime geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanrey Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 said: Dharma, 20 May 2003 16:31 tarihinde demiş ki: tebrikler :) walla smith çok eğlenceli bir karakter bence, herkese bi tane lazım gibime geliyo. ben cok karakterliyimdir ondan 11 tane gm smith anca kesio beni. her karakterim icin bi tane :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 herkes yaptıysa en aşşa bi tane o zmn bzm de yapmamız gerek yeni bi player olarak... tabi şu an daha ortama alışma devreleri bi de smith gmlicek vakit yok şuan umarım yazın olur vaktim bol bol... bu ara dersler flm ztn oss... [Bu mesaj fortinbras tarafından 20 May 2003 17:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeanPaul Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Sanrey yakinda dukkan acicak bizim carsida. Ismi: Bods-r-thur Misal yani :) :)[hline]Ride to live, Live to ride... [Bu mesaj JeanPaul tarafından 20 May 2003 20:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Insomnia Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Abi Banada Lazım Ya.. Doru Bende Bu Aralar Bare Biras Bs Kasam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dharma Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 said: Azmodai, 20 May 2003 20:15 tarihinde demiş ki: sanrey = bod manyaa :) ehueh adam gunde 40 tane bod aliyor[hline]Hangisi daha iyi? Azmodai... [Bu mesaj Azmodai tarafından 20 May 2003 20:15 tarihinde değiştirilmiştir] ay evet, kesinlikle öyle yaf, ben bod arıyorum dedim, beni bikaç vendora götürdü, bakmaya üşendim yeminle :) sanki bod satan bütün vendorların rune'u var onda. ne biliyim, aşmış bu konuda :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goodness Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Adamın kartvizitinden belli ne olduğu; Sanrey Atlantic Muhtarı[hline]Goodness [Sinister] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar