TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 ahaha. abi adam öyle bi yazmış ki, sanki pokemon yakalıyo alüminyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Aiko said: msn alınca tavladım sanıyo heralde MSN i verince hatunlarda baska bisi verdiklerini dusunerek overpowered sekilde vermemek icin kasiyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 SekerPembe said: hay Allahım bunlarla aynı havayı solumak bile işkence gerçekten öyle ya. msn var mı? ne mp3 seversin? selamünaleydüm demeyin sakın ay bunu söylemeyecektim. şu tuş ne işe yarar? msn var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 güzel de, açılmıştı. irdelenmişti. ibret alınmıştı. old. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar