Sinank Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Okulda bu makinelerden birini istiyorlar fiyatı 300 milyon sizce gerekli bir şey (okul=üsküdar amerikan)[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 ne iş görüyorki bunlar :)[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners No one deserves execution , no matter their crimes Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 üniversitede kullanacaksın zaten almak zorundasın ayrıca lisede fizik sınavlarına o alet olmadan girersen kağıdı boş ver çık daha iyi gerçi hocanız Dr.B ise durum değişebilir.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 25 Eylül 2004 21:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 t 83 t 84 anladım okuldan termınator mu ıstıolar dıom[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz" "Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın" "1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinank Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 tı 89 yok sadece tı-83 plus tı-84 plus var[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 eger yurtdisina gideceksen alman gerekiyor. ama SAT'a falan gireceksindir sen, SAT'ta 83+ ustunu kullanamiyosun. 83+ alti olunca da zorlaniyosun.. onun icin alman lazim. ha diyosanki tamamen TR de kalacam yok benim amerikayla isim, o zaman alma... ust siniflardan bi kac kisiyle konus, arkadaslarindan falan isteyerek idare edersin. haybeye $100 vermemis olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinank Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 SAT ne?[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 yabanci okullara basvururken senden genelde SAT1 skorunu isterler. uni sinavi gibi bi sey. sen yurtdisi istiyo musun istemiyo musun buna karar ver... eger tereddut ediyosan ve olabilir diyosan bence al (tabi sana kalmis) ben de tereddut ediyodum senin gibi ilk girdigimde okuluma, kendimi bi anda amerikada buldum, hic belli olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinank Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 daha hazırlıktayım 5 senem var tabi yurt dışı daha iyi olur :-) :-)[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız Ben kızgın değilim :hrr: Hayır değilim Hrrrrrr *!sinirlenir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 lan ben üniversitede mühendislik okiycam fizik de var bizde ders benim de almam lazım mı bunlardan??? texas instruments bide dimi bu[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 muhtemelen alman gerekecek. ama sonucta sizde limit yoktur, gider 89'u alirsin, catir catir islemleri senin yerine yapar. profesor'le konus ama. bakarsin en kilindan cikar, kullanamazsiniz makine der. ya da grafik yapabilen hesap makinelerini yasaklamistir.. ikinci soruna da evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinank Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 zaten tı-83 ü ve tı-84 ü grafik çiziyo diye aldırdılar[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız Ben kızgın değilim :hrr: Hayır değilim Hrrrrrr *!sinirlenir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: riglous, 25 Eylül 2004 21:36 tarihinde demiş ki: muhtemelen alman gerekecek. ama sonucta sizde limit yoktur, gider 89'u alirsin, catir catir islemleri senin yerine yapar. profesor'le konus ama. bakarsin en kilindan cikar, kullanamazsiniz makine der. ya da grafik yapabilen hesap makinelerini yasaklamistir.. ikinci soruna da evet. yok bu mesaj head icindi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 TI 89 integral yapabildigi icin yasak SAT turu sinavlarda genelde okullarda da istemiyolar, calculus un lisede verilmesinin tek amaci cocugun tum primitifligini kavramasi calculus un ki univ de TI ina yaptirsa bile anlamasi ne oldugunu, cunku advanced calculus da anliyosun ki hesap makineleri yalan hele appied calculus da beynin bile yalan oluyo :P TI 83+ iyidir, eger universitede kullanmicak olsaydim satardim, ama istiyosan biraz sorgulayip sana kullanilmis bi TI bulabilirim cuzi fiyatlara (bizim okulda sahip olup artik kullanmicak insan cok cunku)[signature][hline]...valla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 bende ti 89 vardı geometri sınavlarında bile kullandım hatta yüzsüzce organik kimya sınavında tempalteleri bile koymuştum hayata kurtarıyo cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 o ne yahu?[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Hesap makinasi arkadaslar.... Grafik cizen, integral hesaplayan cinsinden ![signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 aa benim özel hocamda vardı sony nin bi aleti herbişeyi yapıyodu böle öle bişimi acep[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 http://education.ti.com/us/product/tech/83p/features/features.html[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 yahu o makinayı içinde matematiğin ağırlıklı olduğu bir sınav kağıdı ile birlikte bir sıranın üstünde bırak 5 yada aa alırsın *!lisedeki integral sınavlarını hatırlar* yalan...[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 bende casio fx880-p var ama grafik çizemiyor . integral türev falan lıyor :)[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners No one deserves execution , no matter their crimes Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 sinan k dr b nin yaptigi fizik sinavlari ve lise 3 matematigi haric kullanmana hic gerek olmuyor, gerek olsada gidip arey den emel hanimdan falan odunc alabiliyosun yani alma alacaksan ben sana benim eskiyi satayim 100 papel[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinank Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 keşke bu topiği geçen hafta açsaymışım[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız Ben kızgın değilim :hrr: Hayır değilim Hrrrrrr *!sinirlenir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 abi liseyi bu sene bitirdim daha tıı mıı gerekmedi bize. Ne iş ya? uni içinse tamam da, lise falan dio bazılarınız.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Warning! A nuke has been launched! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 bende dedim aynı gezegenin okullarımı bunlar çokmu çağdışıyız diycektim ya. harbi ne lisesi biz ot gibi öss kasıyos[signature][hline]Bana cevap vermeden okumanız benim için onurdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar