Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TI-83 TI-84

Sinank

Öne çıkan mesajlar

üniversitede kullanacaksın zaten almak zorundasın ayrıca lisede fizik sınavlarına o alet olmadan girersen kağıdı boş ver çık daha iyi gerçi hocanız Dr.B ise durum değişebilir.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''

[Bu mesaj Ardeth tarafından 25 Eylül 2004 21:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

eger yurtdisina gideceksen alman gerekiyor. ama SAT'a falan gireceksindir sen, SAT'ta 83+ ustunu kullanamiyosun. 83+ alti olunca da zorlaniyosun.. onun icin alman lazim.

ha diyosanki tamamen TR de kalacam yok benim amerikayla isim, o zaman alma... ust siniflardan bi kac kisiyle konus, arkadaslarindan falan isteyerek idare edersin. haybeye $100 vermemis olursun.
Sosyal ağlarda paylaş

yabanci okullara basvururken senden genelde SAT1 skorunu isterler. uni sinavi gibi bi sey.

sen yurtdisi istiyo musun istemiyo musun buna karar ver... eger tereddut ediyosan ve olabilir diyosan bence al (tabi sana kalmis) ben de tereddut ediyodum senin gibi ilk girdigimde okuluma, kendimi bi anda amerikada buldum, hic belli olmuyo.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
riglous, 25 Eylül 2004 21:36 tarihinde demiş ki:
muhtemelen alman gerekecek. ama sonucta sizde limit yoktur, gider 89'u alirsin, catir catir islemleri senin yerine yapar. profesor'le konus ama. bakarsin en kilindan cikar, kullanamazsiniz makine der. ya da grafik yapabilen hesap makinelerini yasaklamistir..

ikinci soruna da evet.

yok bu mesaj head icindi.
Sosyal ağlarda paylaş

TI 89 integral yapabildigi icin yasak SAT turu sinavlarda
genelde okullarda da istemiyolar, calculus un lisede verilmesinin tek amaci cocugun tum primitifligini kavramasi calculus un ki univ de TI ina yaptirsa bile anlamasi ne oldugunu, cunku advanced calculus da anliyosun ki hesap makineleri yalan
hele appied calculus da beynin bile yalan oluyo :P

TI 83+ iyidir, eger universitede kullanmicak olsaydim satardim, ama istiyosan biraz sorgulayip sana kullanilmis bi TI bulabilirim cuzi fiyatlara (bizim okulda sahip olup artik kullanmicak insan cok cunku)[signature][hline]...valla!
Sosyal ağlarda paylaş

yahu o makinayı içinde matematiğin ağırlıklı olduğu bir sınav kağıdı ile birlikte bir sıranın üstünde bırak 5 yada aa alırsın

*!lisedeki integral sınavlarını hatırlar*

yalan...[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...