Dungeon_Master Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Hayret! O kadar araştırdım, konu bulamadım. Kimse ispanyolca öörenmek istemio galiba. :) Neys beyler başlıktan da belli olduu gibi ispanyolca öğrenmek istiyorum. Ankarada oturuyorum. Bildiğiniz ispanyolca kursu var mı?[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..
Batilc Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Yok ( :lol: )[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Ya arkadaş fln tömere gitmiş fena deil dio. Annem konsolosluğa git dio.. Sizin de bildiiniz olmalı.. Di mi patiler?[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 said: Dungeon_Master, 23 Eylül 2004 21:01 tarihinde demiş ki:Ankarada oturuyorum. :) İstanbul'a gidersem önerin aklımda olur..[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..
Dojorel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 okulda aldim ben, memnun kaldim.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Ya dojorel ben sizin okula nası gidiim, nası ders aliim? :) Ankarada bildiiniz kurs var mı ya?[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 said: fizban, 23 Eylül 2004 21:11 tarihinde demiş ki: arkadaşlarım taksimde cervantes e gidip memnun kalmışlardı. Bu nasıl imza yapılır biliyomusun off offf[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Blizzard_IcedEye
odchu Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 ben Tömere gittim ankarada ama benim hoşuma gitmedi.. nedeni eğitiminin eksik olması değil aksine dolu dolu eğitim veriyor, ihtiyaçlarını karşılıyor; ama dersane ortamı var ve üniversitede dersane ortamı yaşamak bir daha istemiyorum.. ayrıca buna ayırabileceğin zamanın varsa başla; çünkü delirtebilecek bir dil ingilizceden sonra, almancan varsa daha kolay tabii..[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ...
mayfer Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 heryerde tömer lafını duyuyorum... ne kadar güzeldir bilmiyorum ama oraya giden bissürü kişi tanıyorum. bizim okuldaki ispanyolca hocası tömer'den gelmişti ve sana nası biri olduğundan bahsetmiştim zaten :)[signature][hline]Cherish your life while you're still around
Dojorel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 tomer basarisiz. elciliklere bagli yerler cok daha guvenilir.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
odchu Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 konsolosluğun isponyalca eğitimi verdiğine emin misin peki? internet adresinde var mı bunla ilgili bir şey acaba..[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ...
sheref Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 İspanyolca dersleri verilir Mail Atın :lol:[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | Love is Battlefield | my words like silent raindrops fell |
Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 herkez cervantes i onermisti ben sordugumda[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye
tamirci Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 valla bilsem ben öğretcem ama cervantes iyi[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır... Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
sheref Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 said: sheref, 23 Eylül 2004 23:24 tarihinde demiş ki: İspanyolca dersleri verilir Mail Atın :lol: Özel ders isteyen mail atsın diyorum ya fiyatta anlaşırız :lol:[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | Love is Battlefield | my words like silent raindrops fell |
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 sheref ciddi misin? Ciddiysen nie şu "emotion"ı kullanıosun.. :)[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..
sheref Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Cittiyim +":) siz hayat yaşamaya deymez.." mail atarsan sana telefon numaramı veririm mail ile ararsın konuşuruz.[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | Love is Battlefield | my words like silent raindrops fell |
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Teklifin için saol şeref. Ama öncelikli olarak kurs arıyorum. Bulamazsam dediin gibi mail atarım.. :)[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..
wanderer Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 bizim arkadas tomere gittiydi, memnundu sanirim.[signature][hline]templars of steel
theCio Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Dunya diller merkezimi ne adi buydu galiba unuttum hep goruyorum 7-10 arasi dil ogretiyo Baya bi secenek var ispanyolcada vardir bunu istanbulda gordum ama ankaradada olabilir buyuk olasilik
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Beyler benim aradıım gidip, görüşüp konuşabileceim bi adres ya da telefon numarası.. Ya da en azından bu bilgilere ulaşabileceğim bi kaynak..(İnternet sitesi fln..) :)[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..
wanderer Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 tömere git konus[signature][hline]templars of steel
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Sorun şu ki adresini bilmiorum.. Yoksa nie ilk söölediinde kaale almiim..[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..
Öne çıkan mesajlar