Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İspanyolca kursu..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hayret! O kadar araştırdım, konu bulamadım. Kimse ispanyolca öörenmek istemio galiba. :) Neys beyler başlıktan da belli olduu gibi ispanyolca öğrenmek istiyorum. Ankarada oturuyorum. Bildiğiniz ispanyolca kursu var mı?[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..
Mesaj tarihi:
Ya arkadaş fln tömere gitmiş fena deil dio. Annem konsolosluğa git dio.. Sizin de bildiiniz olmalı.. Di mi patiler?[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..
Mesaj tarihi:
said:
Dungeon_Master, 23 Eylül 2004 21:01 tarihinde demiş ki:Ankarada oturuyorum.

:) İstanbul'a gidersem önerin aklımda olur..[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..
Mesaj tarihi:
Ya dojorel ben sizin okula nası gidiim, nası ders aliim? :) Ankarada bildiiniz kurs var mı ya?[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..
Mesaj tarihi:
ben Tömere gittim ankarada ama benim hoşuma gitmedi.. nedeni eğitiminin eksik olması değil aksine dolu dolu eğitim veriyor, ihtiyaçlarını karşılıyor; ama dersane ortamı var ve üniversitede dersane ortamı yaşamak bir daha istemiyorum..

ayrıca buna ayırabileceğin zamanın varsa başla; çünkü delirtebilecek bir dil ingilizceden sonra, almancan varsa daha kolay tabii..[signature][hline]sadece ölüm ...
anlam bulur gözlerinde ...
Mesaj tarihi:
heryerde tömer lafını duyuyorum... ne kadar güzeldir bilmiyorum ama oraya giden bissürü kişi tanıyorum. bizim okuldaki ispanyolca hocası tömer'den gelmişti ve sana nası biri olduğundan bahsetmiştim zaten :)[signature][hline]Cherish your life while you're still around
Mesaj tarihi:
konsolosluğun isponyalca eğitimi verdiğine emin misin peki? internet adresinde var mı bunla ilgili bir şey acaba..[signature][hline]sadece ölüm ...
anlam bulur gözlerinde ...
Mesaj tarihi:
valla bilsem ben öğretcem ama cervantes iyi[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır...
Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Mesaj tarihi:
said:
sheref, 23 Eylül 2004 23:24 tarihinde demiş ki:
İspanyolca dersleri verilir Mail Atın :lol:

Özel ders isteyen mail atsın diyorum ya fiyatta anlaşırız :lol:[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME |
| Love is Battlefield | my words like silent raindrops fell |
Mesaj tarihi:
Teklifin için saol şeref. Ama öncelikli olarak kurs arıyorum. Bulamazsam dediin gibi mail atarım.. :)[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..
Mesaj tarihi:
Dunya diller merkezimi ne adi buydu galiba unuttum hep goruyorum 7-10 arasi dil ogretiyo Baya bi secenek var ispanyolcada vardir bunu istanbulda gordum ama ankaradada olabilir buyuk olasilik
Mesaj tarihi:
Beyler benim aradıım gidip, görüşüp konuşabileceim bi adres ya da telefon numarası.. Ya da en azından bu bilgilere ulaşabileceğim bi kaynak..(İnternet sitesi fln..) :)[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..
  • Yeni Oluştur...