xarion Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 winamp ımda sp2 yi çektikten sonra (belki sp2 çekmedenönce de vardı ama farketmemiştim) wma ve avi dosyaları açılmamaya açılsa bile kesik kesik iğrenç biçimde ses vermeye başladı codecleri tekrar yüklemeyi denedim sorun düzelmedi wmplayer da ise dosyalar sorunsuz çalışıyo pilips help me..[signature][hline]Lead Quest Writer of my Willow‼ Black_B aka Xarion as a wishper for its wish to dance with the devil ۩ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xarion Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 neyse ya bu kadar hızlı sorun halledilemez 30 sn içinde düzelttim teşekkürler ps kurulumu benim yanış yaptığımı düşünüp kendisi kurmaya kalkan wildpervert a bu sorunumu yaşatığı için teşekkürler wildpervert ankaradayken de seni anıyoruz..)[signature][hline]Lead Quest Writer of my Willow‼ Black_B aka Xarion as a wishper for its wish to dance with the devil ۩ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar