EmRicardo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Mağaradan yeni çıktım, daha sıcağım-anlatiyim. pc'de 2 tane enteresan durum peyda oldu. 1) pc açılırken ki siyah ekran varya(böyle yazılar çıkan), o ekran yukardan aşağı doğru sanki yağmur yağıyomuş gibi çizgi çizgi oluyo.. 2) pc açıldıktan sonra, hani böyle bi kendine gelmesi için bekliyoruz ya, pc kendine geliyo tamam.. ama 30 saniye sonra, sanki hiç birşeye dokunmamışımda ekran koruyucu moduna giriyo ve ben klavye-maüse falan dokunmama rağmen, banamısın demiyor.. ve öylece kalıyo, bende res atıyorum, aynı döngüyü 6 kere yaşadım.. noldu acaba, napmak lazım?
EmRicardo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 nolmuş yanmışmı, biraz açıklarmısın =)
haydari Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 pili falan değisin tamirciye götür kokla bak devrelere yanmış mı
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 O yağmurumsu görüntüler ekran kartı çipinin tatile çıktığını gösteriyor. Ayrıca ekran koruyucu olarak nitelendirdiğin şey de bir system crash. Sen en iyisi tamire ver onu...
Öne çıkan mesajlar