Sinank Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Üsküdar amerikanda hazırlık okuyorum hocamız keysudar hoca not:hoca bana takmış durumda ben:Hocam bale yaparım hoca:Afferim sana tayt giydirirz ben:Hocam boxer giysem hoca:Şimdi boxarı alır bitarafına ..... diyecekken kendini tuttu bütün sınıf yarıldı[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 baletler hep garip gelir bana böyle tayt falan[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
legolas773 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 yalana bak arkadaşla aynı sınıftayız yazıcı olmuş şimdiden[signature][hline]Legolas rules!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Üsküdar Amerikanda bale? Hani 7 sene okumsam orda neysede...Mezunlarını kapıdan içeri almayan okul...[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 25 Eylül 2004 13:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinank Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 boxer ı alır bitarıfına kısmını demedi de içinden öyle söylüyodur diye düşündüğümden[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaish Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: Ardeth, 25 Eylül 2004 13:28 tarihinde demiş ki: Üsküdar Amerikanda bale? Hani 7 sene okumsam orda neysede...Mezunlarını kapıdan içeri almayan okul... yok canım daha neler[signature][hline]dunya delikanli olsa yuvarlak olmazdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Okulun ikinci haftası gittim bir grup arkadaşlaki biz okulda asla ağır sorunlar çıkarmıi insanlar değiliz bayrak törenine almadılar onu geçtim mezuniyet cübbesini bırakacaktım onun için bile 1 saat kapıda bekledim.... kısacası terörist muamelesi gördüm [signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 25 Eylül 2004 22:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 sanki çok masum tiplerdik ya:) gerçi okul birincisi de kastı girmeye ama iyiymiş müzikçimiz....[signature][hline]"I don't enslave myself to time, human. There is day and there is night." beleş 3.5 ed.e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 keysudar hocaya laf yok![signature][hline]NbaTurk forumu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar