ermynorac Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Her gün kaçırmadan izlediğim bu dizi sanırım Çarşamba günü son kez yayınlandı ve sona erdi.Acaba yayını devam ediyormu? digiturk ün sitesinden bir şey bulamadım.İnşallah baştan yayınlarda izlemediğim bölümü kalmaz çünkü benim seyrettiğim en eğlenceli dizi diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Yayından kalktı malesef çünkü bizim izlediğimiz bölümden sonra 3-4 bölüm daha çekildi.Digiturkte hergun yayınladığı için artık yayınlıyacak bölümü kalmadı.Heralde birkaç haftaya veya aya kadar 1. bölümünden itibaren yayınlamaya başlarlar. Uydusu olan varsa Foxda her cuma 8.30 da (tabii abd saatine göre) yayınlanıyo.[signature][hline]RakkaZ h3x0R dUDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 hemen yayınlasalar keşke ilk bölümden itibaren uydumuzda yok.. hoş zaten günde bi seyretmeye alıştık haftada bir eski etkisini vermezdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 yapma ya.. bende gordukce izlerdim, baya saglam dizi.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar