valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 28 Agustos'ta Turkiye'ye geliyorum. 1 Eylul'de kargolayabilirim 17 Eylul'e kadar alici cikarsa satacagim. core2duo 2.26 ghz , 3GB ram var. wired keyboard, paralells desktop 5 ( license durumu nedir bilmiyorum, expire oluyor mu onuda bilmiyorum ), mini-hdi to vga converter. hepsi 1300 TL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Bir de ambalajinda hic acilmamis xbox360 4gb knect ready var. ikisini beraber 1500 tl ye verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 macbook'unda xbox'inda gideri yok mudur tr'de ? bosuna getir miyim nedir durumlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 son bi kere daha guncelliyorum, eger alici cikmazsa hic tasimiyim yanimda diye. cumartesi yolculuk, XBOX 360 ya da MACBOOK almak isteyen varsa goruselim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 kasirgadan dolayi gelemedim, bir kac saate cikiyorum yola son bir kez daha guncelliyim dedim madem. 2 side satilik durumda hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar