Cengaver Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Arkadaşlar an itibari ile polonyadaki battle.net invitationaldan donup eve adımımı yeni attım. Turnuva sırasında white ra ile konusma sansına ulastım. Kendisine türkiyeye gelip gelmiceğini sevenlerinin onu türkiyede gormek istedigini soyledim. Kendisi eylül ayı gibi turnuvalarının azaldığını ve istanbula gelmeyi düşündügünü söyledi. Eger bi tür karsılama yada gezi duzenleriz diyorsanız yarın turnuvada olursa konusabilirim yada kendisine facebook uzerinden ulasıcam. Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 oha çok güzel gelsin şey yapalım böle bizim en ii 2 sc ciyi alalım türkiyenin 2 vs 1 showmatch yaptıralım WhiteRA ile sonra sultanahmettir, kebabtır vs gezdirelim bi güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 2 vs 1 mac cok ii fikir, sonrasi zaten klasik kebap, turk kahvesi falan haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 kardeş daha önce konusu geçmişti bilgin yoksa bilgiyi vereyim.biz bunu organizasyonunun şemasını yaptık sponsorla birlikte ancak bu tarz birisini türkiyeye getirtmek için yol masrafı konaklama ve belli miktar bişi vermek gerek.ha adam tatile kendisi gelir sonra rica minnet bi yere cağırsak bile o tesisatı kurmak için düzeni belli miktarda para vs gerektiğinde yine sponsor konusu gerekir. bu noktada sponsor böyle bi adam için masrafı ancak alanı 100 kişi en az doldurcakki altına girebilsin.yoksa 15 20 kişi gelirse o alana sponsor çatlar.bu yüzden bizde geri çektik önerimizi.mevzu türk insanın yeterli ilgiyi göstermiyeceği kanısı üzerine. yoksa bunlar konuşulmadı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 organizasyonsuz yere neden gelsin abi adam gelmesin otursun antreman yapsın o vakittede turnuvaya gitsin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cengaver Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Adam zaten tatile gelmeyi düşünüyor yoksa turnuva icin falan gelicek değil sonuçta adam gelince karşılar imza falan alırsınız diye soylemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 anladım oynatma organizasyonu için mekan kiralaması,pc ler net falan vs vs büssürü şey gerekiyor.ha zaten tr ye gelsin el atarız istanbul gezisi falan.küçük çaplı olur ama olur hehhe gelsin hele olmadı bana bakın bu eylüldeki buluşmaya denk getirelim sc ciler bulusur ra ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cengaver Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 benim bahsettigimde bu tur biseydi yoksa turnuva yapmak falan filan aşar :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Adam karisiyla kafa dinlemek icin birazcik olsun isinden (SC 2 den) uzaklasmak icin tatile gelecek. Su ortamda bile SC 2 fanlariyla mi ugrassin:). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensei Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Pentaa Eylül fikri fena değil hem daha ucuz olur falan deriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IntoTheRain Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 TD)Pentagram said: anladım oynatma organizasyonu için mekan kiralaması,pc ler net falan vs vs büssürü şey gerekiyor.ha zaten tr ye gelsin el atarız istanbul gezisi falan.küçük çaplı olur ama olur hehhe gelsin hele olmadı bana bakın bu eylüldeki buluşmaya denk getirelim sc ciler bulusur ra ile mete bakıyorum hala forumdasın kanka ? istersen acıklarsın sc2 camiasına whitera nın neden türkiyeye hala gelmedigini :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar