OutTrader Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 arkadaşlar bu çok önemli bir konu herkes bu sene grip aşısı olsun bakin cidden diyorum terli terli evde 5 dakika gezdim şu anda gribim yataklara düştüm, soğuk olmaya başladı havalar ve felaket çarpıyor lütfen dikkat.[signature][hline]Do you mind if i always love you?
Mix Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 geçmiş olsunda daha cok erken hasta olmak için helal sana :)[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark
OutTrader Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 boğazım bile şişti sen ne diyorsun! yarın yatıcam bütün gün evde ayağa kalkabilirim umarim ptesi daha ikinci haftadan okulu asmayayım[signature][hline]Do you mind if i always love you?
theCio Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Evet olun oldum bende 16.5 mılyon bısey veırn hasta olmayın ıste =)
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 üşütmek farklı grip farklı...[signature][hline]sistre+cila=900 milyon... ona göre
_Insomnia_ Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 bende grip asısı oldum.hadi hayırlısı.bi grip olursam butun igneleri eczanın gunes gormeyen bi yerine basıcam ama[signature][hline]kofte+piyaz
bubbaChucks Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 ben hasta oldum düzeldim herhalde artık gribe bagısıklık kazanmışımdır:P
OutTrader Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 üşütmedim ya bariz grip, yada en azından gribe giriş fln :)[signature][hline]Do you mind if i always love you?
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 aslında çok sakat havalar şu anki havalar sıcak diyerek hafif giyiniyoruz evde atletle filan geziyoruz sonr yediğimiz soğuk hava sayesinde gribe davet o yüzden kendinize dikkat edin arkadaşlar ve her sene mutlaka grip aşınızı olun[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
_Insomnia_ Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 o diilde igne kucuktu acaba dolandırdımı eczacı kıl oldum[signature][hline]kofte+piyaz
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 bol bol turunçgil yiyin[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
_Insomnia_ Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 yok yok en iyisi istanbula dondugumde .allah ne werdiyse girisiyim eczacıya[signature][hline]kofte+piyaz
Öne çıkan mesajlar