Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

grip aşısı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar bu çok önemli bir konu herkes bu sene grip aşısı olsun bakin cidden diyorum terli terli evde 5 dakika gezdim şu anda gribim yataklara düştüm, soğuk olmaya başladı havalar ve felaket çarpıyor lütfen dikkat.[signature][hline]Do you mind if i always love you?
Mesaj tarihi:
boğazım bile şişti sen ne diyorsun!
yarın yatıcam bütün gün evde ayağa kalkabilirim umarim ptesi daha ikinci haftadan okulu asmayayım[signature][hline]Do you mind if i always love you?
Mesaj tarihi:
aslında çok sakat havalar şu anki havalar sıcak diyerek hafif giyiniyoruz evde atletle filan geziyoruz sonr yediğimiz soğuk hava sayesinde gribe davet o yüzden kendinize dikkat edin arkadaşlar ve her sene mutlaka grip aşınızı olun[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Mesaj tarihi:
bol bol turunçgil yiyin[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
  • Yeni Oluştur...