Predator Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Yahu kurdum kuracağıma pişman etti bu xp beni dayanmayıp silecem yahu. Bilgisayar her açıldığında Sistem Yapılandırmayı açıyor açmama seçeneğini işaretliyom normal başlangıcı seçiyom bilg açılınca seçmeli başlangıca dönüyor falan nasıl düzelcek bu ben kafayı yemedim yahu teşekkürler[signature][hline]Saeros, 17 Eylül 2004 18:59 tarihinde demiş ki: izmir'deki otobüslerin yarısında bulunan en teknolojik olay vites. Mirage Icq'da demiş ki: Predator (10:17 PM) : terminale gittim çok iyi bir film ya Mirage (10:17 PM) : terminalör? [Bu mesaj Predator- tarafından 25 Eylül 2004 21:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Sistem yapılandırıcısı = > Çalıştır yada Run deyip msconfig yazdığınızda çıkan ekran[signature][hline]Saeros, 17 Eylül 2004 18:59 tarihinde demiş ki: izmir'deki otobüslerin yarısında bulunan en teknolojik olay vites. Mirage Icq'da demiş ki: Predator (10:17 PM) : terminale gittim çok iyi bir film ya Mirage (10:17 PM) : terminalör? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar