Vampire Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Fena gaza gelip oyunu kurdum seneler sonra, actim bi costum game...Bütün bilgisayarlara karsi ben (yani melee) olarak bi oyun actim, harita : The Hunters Terran olarak karsima 3 tane Protoss koydum...Senelerdir oynamiyorum ve üstümden gecicekler diye hesaplamistim, sadece zevk olsun diye actim...Beklenen ilk grup geldi 36 zealot...Ne yaptim ettim durdurdum bunlari...Yaklasik 10 dakka gecti saldiri üstünden ama bilgisayardan ses yok, alani scan ettim sacma salak takiliyordu ortalikta... Ya ben mi bi hata yaptim MELEE secmekle ama yanlis hatirlamiyorsam herkesin birbirine daldigi oyun modu FFA idi, yani MELEE de bütün bilgisayarlarin bana dalmasi gerekiyordu diye hatirliyorum...Baktim bilgüsayardan saldiri gelmiyor, bi sömürge cikip - rahatlikla - sonra BC basip 12 tane haritanin üstünden gectim... Terran vs 3 Protoss un baya zorlamasi gerekir diye hatirliyorum ben, gördügüm en asmis ünite dark archon du, ne dark templarlar saldirdi nede baska fitik ünitelerle geldiler...Sadece ilk saldiriyi yapip köselerine cekildiler... Sonra ayni haritada bide 3 zerge karsi oynadim, yine ayni halt ilk attacktan sonra herkes sustu, birak BC yi marinelerle üstünden gectim, ne mutalisk ne hive ne de guardian vardi, topu topu siege tanklarin menziline girip geberen lurkerlari göreildik... Fitik oldum söyle agiz tadiyla kanli bi savas gecmedi, bunun olayi nedir ya? Nerde yanlis yaptim anlamadim... PS. En son patch olan 1.11b yi kurdum [signature][hline]Dont make me more aggressive than devil... [Bu mesaj Vampire tarafından 23 Eylül 2004 02:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 sc'nin aisi hep kötüydü yahu ehoe 1v4-5-6-7 filan dene. hangisi kesiyorsa artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 said: BombaciMulayim, 23 Eylül 2004 02:21 tarihinde demiş ki: sc'nin aisi hep kötüydü yahu ehoe 1v4-5-6-7 filan dene. hangisi kesiyorsa artık Ya ben öyle hatirlamiyorum seneler önce oyun atardik, bilgisayarin en zayifa saldirma mantigi vardi, 3Terran vs 5AI oynuyorduk adamlar öyle bir saldirmisti ki SC hayatimda o kadar üniteyi bi arada görmemistim üstüne üstlük bilgisayar yavaslamisti...O zaman bu halime göre 10 kat daha iyi oynadigimida varsayarsak bi yerde bi halt var ama cözemedim, haritalar editlenip AI leri degistirilebiliyormu? INSANE AI olmasi lazimdi bildigim kadariyla...[signature][hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 yeni patchlerle sadece zerg ai sinde degisiklikler oldu . o da cok kisitli bir duzeltme . diger irklarda da yol rutinlerinde 1-2 duzeltme . oyunun geneline etki edecek bir degisiklik yok . [signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . [Bu mesaj huun tarafından 23 Eylül 2004 11:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Ilginc ya, zerg guardian devourer falan yapardi halbuki...düz lurker + hydra ile geliyor, anlamadigim hive bile cikmiyor...Herneyse sagolun yinede[signature][hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albatros Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 aı nın oyunu soyle olmaktadır::: İlk unitelerle 6. dakika da fln gelir.Daha sonra bir bekleyis surur gider.bu bekleyis sırasında terran haric digerleri exp e cıkarlar. 2. gelisde en iyi gelen ırk Terrandır ama o da hic zorlamaz.Eger gercekten guzel bi oyun istiosanız doldurun karsıya adamları kasın ter dokun ıkının fln fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 AI hep salaktı , dün v7comp attım terranla çok kolay oldu[signature][hline]Eski Xear Yöneticisi Paticik StarCraft Forumları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 said: HerenIstiaron, 24 Eylül 2004 10:44 tarihinde demiş ki: AI hep salaktı , dün v7comp attım terranla çok kolay oldu bide suraya replay koysan iyi olcak, v7 protoss yaparsan sevinirim...O kadar kolay olcagina inanmak zor. 7x12=84 ilk atakta bu kadar zealotu durdurmanin bu oyunda bir tek yöntemi vardir onuda bilen cok azdir...Amacim seni kücümsemek degil yanlis anlama ama 1v7 hava haritasi degilse cok cok zor olur...Ha eger yapicak olursan Old ladder - Green Valley de 1vs7 yaparsan sevinirim replay icin.[signature][hline]Dont make me more aggressive than devil... [Bu mesaj Vampire tarafından 24 Eylül 2004 14:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 ne var abi terran vs 7toss'ta? kapıyı kapıyorsun 2 supply, arkasına 1-2 bunker sonra 5-6 tank; ardından da ya battle ya da goli tank dropla bitiriyorsun. çok az kişinin bildiği taktik derken bunu kastetmiyorsun umarım vampire eheh. herkes bilir yani bunu. ha bu bgh içindir tabi. hunters için de, yine aynı taktikle, bu sefer expansion'un önünü de kapayacak şekilde kapıyı kapatır, ardından zamanlamaya dikkat ederek teker teker alırsın, aldığın yerlere de expand geçersin, vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 terran vs 7random alıyorsanız paşam olursunuz ama. 2v6random alınıyor da rahat, 1v7 random zor iş. hatta 2v8-9 da alınır imkan olsa. buradaki mantık, karşı kuvveti ikiye bölmek, zira 1v6-5random da zor olabilir; orantı kurmuyoruz.. ben zergvs7random alanı alnından öperim ama ehoe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 said: Mike, 24 Eylül 2004 19:45 tarihinde demiş ki: heren delidir dikkat edin =) yapmi$tir valla. dur bende deniim 1vs1 de zor aliyorum gerci heh Ya güzel oynayabilir lafim yok, hakkinida yemek istemem sonucta, manyak oynuyosundur verirsin ama zamaninda bende manyak oynardim ve V7 de ilk saldiri durmaz, bi sekilde dayanabilirsin 5 protossa dayandim - o taktikte terranlar oynarken bunkerlarin etrafina supply depotlar dizmekti, bunkera ulasmak icin supplylari yikmalari gerekiyordu base in girisini tamamen kapatmistim bunker ve supply larla, yani o bile zor zor 60 zealotu durdurdu, 60ida öldü ama benimde defans öldü...1 saat dayanabildim, cünkü ardi arkasi kesilmeyen bi saldiri söz konusu.... Heren sahsen cok iyi oynayabilirsin bisey diyemem ama replay görmeden birinin 7 bilgisayara verdigine inanamam sahsen, en azindan o kadar atttaga karsi atak yapilmiycagina göre taktik nedir, mümkünse yukarda da yazdigim gibi : Terran vs 7AI (özellikle hepsi ayni irk olan, 7 zerg, 7 protoss tercihdir) u GREEN VALLEY (oldladder) da yenip replayini buraya koyarsan, helal derim sen SC yi yutmussun simdi geri cikariyosun :D...Bunu yaparsan sevinirim 5 ten yukarsi (üstte yazdigim harita ve durumlarda) bence imaknasiz...Ki green valley de en korunakli base kurma haritalarindan biri...:) Bende onu diyorum zaten bombaci, yok yani imkansiz gibi bisey 1vs7 olayi son noktasi...Ve hatta hic zorlanmadim kolaylikla verdim olayida beni cok sasirtti...Büyük ihtimalle hava haritasinda oynadi bence...1vs7 ye verenin bende önünde egilirim ve sc de uzak dururum yani [signature][hline]Dont make me more aggressive than devil... [Bu mesaj Vampire tarafından 24 Eylül 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Bombaci ben oyunu birakali 2-3 sene oluyor o zaman kimse bilmezdi, ben o zamandan bu zamana ne gelisti kim ne ögrendi bilmiyorum, yanlis söyleysem kusura bakma yani[signature][hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 ehe vampire arkadaşım, teorik olarak düşün şimdi. sadece 8-9 tank, 2 bunker, arada tamir için bulunan 4-5 scv'lik bir kapıyı, ünitelerini attack mode gönderen bir ai, özellikle protossken nasıl açabilir? ancak havadan gelmesi lazım ki, ai'nin havadan adamakıllı, webcorsa kullanarak gelişi 30-40 dakikayı buluyor. e sen de bu süre zarfında karşıdakilerden 2-3 tanesini devirmiş, hatta kapıya bile ihtiyaç duymadan haritayı domine ediyor olmalısın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 vampire, 2004-3=2001 ehe o zaman da biliniyordu bu yahu.. yanlış hatırlıyorsun heralde, kiminle vscomp atsam kapatırdı terranken. hatta zergken de, öne creep colony, arkasına sunken dizerlerdi, yine terrandaki supply-bunker+tank mantığıyla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 said: BombaciMulayim, 24 Eylül 2004 21:42 tarihinde demiş ki: vampire, 2004-3=2001 ehe o zaman da biliniyordu bu yahu.. yanlış hatırlıyorsun heralde, kiminle vscomp atsam kapatırdı terranken. hatta zergken de, öne creep colony, arkasına sunken dizerlerdi, yine terrandaki supply-bunker+tank mantığıyla.. Ya tam tarihini hesaplamaya kalkarsan ne bileyim abi, iyi sende makaraya aldin sc newbie si yaptin bizi...Bu saattten sonra bu olay gecmistir benden zevk icin soruyorum, zamaninda karsilassaydik keske...Muhtesemim ben asmisim diyenleri rezil eder yollardik ama evet haklisin simdi 5 prtossla bile ugrasamiyorum o farkli...Sadece bence imkansizdir abi replay verin bana susayim o kadarini söylerim hic farketmez 1vs7 abi koyun buraya agzimi acmiycam bi daha...O anti protoss taktigi her haritada calismaz bu arada, kabak gibi haritada icini oyup kapk dolmasi yapiyolar adami...Herneyse olay uzadi...:D Bombaci cok konusuyosun sen özel mesajdan ICQ yolla ordan devam edelim :D [signature][hline]Dont make me more aggressive than devil... [Bu mesaj Vampire tarafından 24 Eylül 2004 21:48 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Vampire tarafından 24 Eylül 2004 21:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 yahu ne makarası, ne şeysi be, anlatıyorum sadece. kabak gibi açık haritada olmaz tabii ki, kapı filan gerek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 said: BombaciMulayim, 24 Eylül 2004 21:56 tarihinde demiş ki: yahu ne makarası, ne şeysi be, anlatıyorum sadece. kabak gibi açık haritada olmaz tabii ki, kapı filan gerek.. anladim ya hey allahim ne bu siddet bu celal :)[signature][hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OneWayStreet Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 sallayin sc zaten multide ezer one single fln kesmez adami ama www.starcraftgamers.com a girin orada bir patch var indirin bilgisayar nette yapilan taktikleri kendince uyguluyor ki bazen sizi eglendirebiliyor onun dişinda boşa single ile harcamyin vaktinizi gidin uyuyun fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar