TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 şu emp yi adam gibi at kazan be adamım
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 abi çok sinirlendim Tarson'a sarhoş herhalde 3-3 upgrade geliyor 10 saniye kalmış adam engage etti bitmeden fight bitti nerdeyse ordusunun yarısından çoğu gitti veo zaman bitti 3-3 upgradei, ulan bi bekle 1 0saniye öle dal 3-3 le başta da 30-40 supply varken saldırmadı kaybetti falan
huun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 baya kötüydü bugün. dünkü maçlara bakınca yazık etti diyebiliriz kendine, nani de baya kötüydü aslında. izlemem finali. ret dümdüz eder, biter.
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 tarsonun kafa güzel abi belli içip çıkmış
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 ya turnuvaların ikinci günleri bi dagılıyo bütün oyuncular. muhtemelen gece falan hiç uyuyamıyolar edemiyoalr sinri stress sonra mal gibi cıkıyolar maca
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Thorzain iyi ya. biraz dah aadını duyurup şöle etrafta ucmaya baslasın artık.
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Thorzain çok iyi de o 2. maçı adeta çöpe attı Naniwa dar alanda bunkera saldırarak.
bottomsup Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 yvz said: demensmagnet said: Benim gönlümde yatan haliyle turnuva öngörüsü: Finali Bo5, önceki skor devamı olarak düşündüm. Gerçekte nasıldır acaba? ret o kadar cıksın, tüm sc bilgilerimi baştan gözden gecirirm. o hai
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Final başlıyor: http://eu.battle.net/blizzcon/en/tournaments/eu-regionals/
savsatli Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 nani nin ordu nasıl o kadar küçük kaldı :S
demensmagnet Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Favorim Ret'i, yüzümü kara çıkarmadığı için kutluyorum. Replay'ler ve VOD'ları şu linkte bulabilirsiniz: http://eu.battle.net/blizzcon/en/tournaments/eu-regionals/matches/sc2/video-archive
civicuva Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 tatmin edici bir final degildi :(
yvz Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 bottomsup said: yvz said: demensmagnet said: Benim gönlümde yatan haliyle turnuva öngörüsü: Finali Bo5, önceki skor devamı olarak düşündüm. Gerçekte nasıldır acaba? ret o kadar cıksın, tüm sc bilgilerimi baştan gözden gecirirm. o hai gecirdim.ama ret hala mal benim gözümde
bottomsup Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 nani thorzain'i yendikten sonra
Öne çıkan mesajlar