TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 şu emp yi adam gibi at kazan be adamım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 abi çok sinirlendim Tarson'a sarhoş herhalde 3-3 upgrade geliyor 10 saniye kalmış adam engage etti bitmeden fight bitti nerdeyse ordusunun yarısından çoğu gitti veo zaman bitti 3-3 upgradei, ulan bi bekle 1 0saniye öle dal 3-3 le başta da 30-40 supply varken saldırmadı kaybetti falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 baya kötüydü bugün. dünkü maçlara bakınca yazık etti diyebiliriz kendine, nani de baya kötüydü aslında. izlemem finali. ret dümdüz eder, biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 tarsonun kafa güzel abi belli içip çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 ya turnuvaların ikinci günleri bi dagılıyo bütün oyuncular. muhtemelen gece falan hiç uyuyamıyolar edemiyoalr sinri stress sonra mal gibi cıkıyolar maca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Thorzain iyi ya. biraz dah aadını duyurup şöle etrafta ucmaya baslasın artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Thorzain çok iyi de o 2. maçı adeta çöpe attı Naniwa dar alanda bunkera saldırarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bottomsup Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 yvz said: demensmagnet said: Benim gönlümde yatan haliyle turnuva öngörüsü: Finali Bo5, önceki skor devamı olarak düşündüm. Gerçekte nasıldır acaba? ret o kadar cıksın, tüm sc bilgilerimi baştan gözden gecirirm. o hai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Final başlıyor: http://eu.battle.net/blizzcon/en/tournaments/eu-regionals/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bottomsup Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 ret ezdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
savsatli Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 nani nin ordu nasıl o kadar küçük kaldı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnailBey Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 sacmalık boyle finalmi olur . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demensmagnet Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Favorim Ret'i, yüzümü kara çıkarmadığı için kutluyorum. Replay'ler ve VOD'ları şu linkte bulabilirsiniz: http://eu.battle.net/blizzcon/en/tournaments/eu-regionals/matches/sc2/video-archive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
civicuva Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 tatmin edici bir final degildi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yvz Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 bottomsup said: yvz said: demensmagnet said: Benim gönlümde yatan haliyle turnuva öngörüsü: Finali Bo5, önceki skor devamı olarak düşündüm. Gerçekte nasıldır acaba? ret o kadar cıksın, tüm sc bilgilerimi baştan gözden gecirirm. o hai gecirdim.ama ret hala mal benim gözümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bottomsup Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 nani thorzain'i yendikten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Oha öfkeye gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensei Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 HUUUUULK RAGEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar