Seele Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Live Stream icin buraya http://eu.battle.net/blizzcon/en/tournaments/eu-regionals/ kalite fena degil. oyuncular icin buraya http://eu.battle.net/blizzcon/en/tournaments/eu-regionals/player-profiles/sc2/
demensmagnet Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Benim gönlümde yatan haliyle turnuva öngörüsü: Finali Bo5, önceki skor devamı olarak düşündüm. Gerçekte nasıldır acaba?
demensmagnet Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Başlangıcı 15:00'e çektiler :/
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Thorzain-Naniwa rematch'i olsa tadından yenmez.
yvz Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 demensmagnet said: Benim gönlümde yatan haliyle turnuva öngörüsü: Finali Bo5, önceki skor devamı olarak düşündüm. Gerçekte nasıldır acaba? ret o kadar cıksın, tüm sc bilgilerimi baştan gözden gecirirm.
demensmagnet Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 yvz said: ret o kadar cıksın, tüm sc bilgilerimi baştan gözden gecirirm. Ahaha. O kadar iddialı olmana gerek yok, zira gönlümde yatanı söyledim sadece.
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Ret çok iyi bir oyuncu, kazanırsa sürpriz olmaz.
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 sc pek anlamam ama izliyorum zergin yaptığı ne iğrnç bir taktiktir abi sinir bozucu
yvz Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 huun said: tarson kadar iyi değil ama tarson u bende ii bilirdim ama şu oyundaki hatalarından sonra düşüncelerimi değiştrdim
huun Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 yvz said: tarson u bende ii bilirdim ama şu oyundaki hatalarından sonra düşüncelerimi değiştrdim tarson iyidir severiz ama ret korelere falan gitmiş adam. ikisinden birisi de yenebilir karşı karşıya gelirlerse.
demensmagnet Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Ret ve Naniwa öngörüm tuttu. Thorzain ile Socke'de yanıldım. Gerçi ikisinin karşılacağı kısmı tutmuş oldu. Kaybedenlerde değil de kazananlarda karşılacaklar :) Thorzain'in son oyunlarında formda olduğunu görmüştüm. Neden kaybedeceğini düşündüğümü anlamadım :/ Bu arada Rotterdam'ın spikerliğinden çok hoşlandığımı söyleyemem. Mr. Bitter'ı ilk MLG Anaheim'da dinlemiştim ve oldukça beğenmiştim. Rotterdam gevezeliği ile Mr. Bitter'ı bastırmış durumda.
YGT Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 White-RA epey kötü oynadı ve Nerchio'ya yenildi. Ben de izlemeyi bıraktım. Spoylır
huun Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 hemen başla izlemeye. tarson vs strelok efsane olabilecek bir maç
demensmagnet Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 White-Ra'nın oynayışı gerçekten çok acemice idi. Strelok - Tarson maçından ben de ümitliyim. Şu anda kadar yayın sıkıcı geçiyor. GSL ve MLG'den tat olarak oldukça uzaktalar. Fazla beklenti içerisine girmişim sanırım. US Invitational'da spiker olarak kim var acaba?
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 İlk winner's yarı finali Socke vs Thorzain başlıyor: http://eu.battle.net/blizzcon/en/tournaments/eu-regionals/
yvz Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 ben anlamadım ya nerchio whitra ile oynamadı mı ilk turda ?
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Hayır loser's bracketta oynadılar onlar. İkisi de ilk turda kaybetmişti. Şöyle: http://eu.battle.net/blizzcon/en/tournaments/eu-regionals/matches/sc2/
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 1kere geldi thorzain tam geldi haha
yvz Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 huun said: yvz said: tarson u bende ii bilirdim ama şu oyundaki hatalarından sonra düşüncelerimi değiştrdim tarson iyidir severiz ama ret korelere falan gitmiş adam. ikisinden birisi de yenebilir karşı karşıya gelirlerse. liquidhaypro da gitti korelere ama halini görüoruz :D koreye gitmekle olsaydı iş haypro bu halde olmazdı
Öne çıkan mesajlar