di Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Selam, Evin etrafinda gormedim hic. LCD TV'yi gostermek icin servis bakiyorum ama adam akilli sitesi olan servis bulamadim. Var midir yakinlarda bildiginiz calistiginiz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 markası ne abi yok mu garanti belgesi servis bayiileri falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Abi markasi LG. Nasil lanet bir markaysa bu, TR'deki musteri temsilcilerine ulasamadim. Dakkalarca bekletip telefonu kapatiyorlar o rus cocuklari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Goztepe'de TV Seriesi diye okudum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 minübüs caddesinde göztepeden kadıköy istikametine doğru giderken ssk ya gelmeden solda sokakta bi meslek lisesi tarzı bişey var (kadıköy meslek lisesi sanırım) onun sokağında olması lazım ama lg yetkili servisi mi bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Ben sana her türlü yardımda bulunmadım mı nankör? 444 6543 telefonu kapatıyorlarsa 0212 314 52 52'den ara servis bölümünden Alen Bey'i iste anlat derdini. xoxo şafak 40 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Bulundun da cicegim bana telefonunu verdigin serviteki dingil, paneli arizalidir onun at sen onu cope diye ukalalik yapti. Ise yaramadi haliyle. 40 gun sonra gel o zaman sorcam hesabini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Artık beni ilgilendirmez o marka ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar