Thiras Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Şenol Heavy Metal Shop'un düzenlediği İstanbul konseri için 70 milyona gidilebilesi oldukça yüksek tur. Bursa'lı Therion'culari davet ediyorum. Şenol H. M. Shop Tel: 0224 223 03 33[signature][hline]To follow the path look to the master follow the master walk with the master see throug the master become the master ESKİ NICK'İM sldsnake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thiras Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 yuh bea bir kişi bile çıkmamış. Pentagram bu şehirden nasıl çıktı anlamıyorum.[signature][hline]To follow the path look to the master follow the master walk with the master see throug the master become the master ESKİ NICK'İM sldsnake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Therino diye yazdığın içindir.[signature][hline]To ascend you must die, you must be crucified.For your sins and for your lies, goodbye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: Thiras, 25 Eylül 2004 18:41 tarihinde demiş ki: . Pentagram bu şehirden nasıl çıktı anlamıyorum. bende anlamıyorum[signature][hline]Grandmaster Hamburger DynamicK ne yapar? cevap: ms paint, notepad, iexplorer,mirc kullanır. mail yollar,icq,msn kullanmayı bilir. uo oynayabilir. Hedefi: ileride büyüyüp büyük adam olcak ve asp,php,vb,wc,c++,c#,delphi,linux,flash,ps,3dmax,autocad öğrenip imzasına ekleyecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar