DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Sorun arkadaşın ben buraya aktarayım. yeni hdd almış samsung 103sj taktıktan sonra said: veri aktarımı yavaşlıyo pcde anlık takılmalar meydana geliyo bilgisayar geç kapanıyor bazende komple takılma oluyo reset atmak zorunda bırakıyor ama harddiski sökünce sorun ortadan kalkıyo 1.33mb 'la aktarım yapıyormuş sorun ne olabilir?
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Neyse model falan gelmiyor sanırım... Biraz araştırdım, bu problem harddiskin pcb'sinin ben tatile çıkıyorum arkadaş demesinden kaynaklanmaktaymış. Diskin garantisi varsa hiç düşünmeden göndersin garantiye. Bir de harddiskin anakartında yazan Rev.XX kaç?
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 ona nasıl bakıyoruz?
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 owww manyak laf manyak laf çok yardımcı oldun eyv aga.
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Crystal Disk Info veya HDTune yükleyin, bunlarda Disk Health diye bir bölüm var. Bir sorun varsa orada uyarı veriyor zaten. Bir de HDTune ile benchmark yapabilirsin ki grafiğin şekli sorun varsa gösterir. Bir de kabloları ve taktığı SATA slotunu değiştirsin. Belki sorun SATA portunda flndır. Disk sorunluysa geri göndersin, yenisini yollarlar.
Öne çıkan mesajlar