Chemical Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 acid ile müzik yapmayı biliyorsanız 3 tane efekten bisürü şey çıkarabilosunuz
Head Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 güzelmiş ama nası müzik yapıcam anlamadım 2 tane şeyle ehe[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic
Llama Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 bunu bılyıroum sanırım ama nerden cıkaramadım[signature][hline]Ne sen Leylasın Ne de Ben Mecnun Ne Sen Yorgun Nede Ben Yorgun Kederlı Aksam İcmışız Hepsı Buu...
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 niye ya yaratıcılık ile:) z..x..z..x.x..z..x..z..x.x.c.....z şeklinde gidersen güzel (. lar tuşlara basarken delay olarak arasındaki ortalama boşluk)
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Abi nedense guluyorum ya yaparken.. guzel olmus ama.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
mikado Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Birde bir yerde vardi, 5-6 tane at var, sarki soyluyorlar hepsini sesi ayri. Atlari konusturarak veya susturarak bircok sarki turune ait sarkilar yapiliyordu. :)[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 ne kadar çok d o kadar çok tekno :D[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Syphex [CoH:Justice]
tamirci Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 güzel bişi ya :)[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır... Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır... Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Bu flashte kullanılan melodili söz parçaları gerçek bi şarkıdan mı alınmış?[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 hmm enteresan..[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Öne çıkan mesajlar