Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PS2 almayı düsünüyorum....bilgili arklar yardim

Zyon

Öne çıkan mesajlar

bi arkadasim tahtakalede chipli ps2 nin 350 milyon oldugunu söyledi dogrumudur bilen varmı bide su chip olayı kıl bir durum alınca sorun yasarmıyım
yada baska bir yer tavsiye edecek birileri varmi...
2. el ps2 satan varmı
bi yardımcı olursanız sevinirim....
Sosyal ağlarda paylaş

Her ucuz olan şey kaliteli olacak diye birşey değildir.

Şimdi doğru olabilir onun fiyatı ama inşallah ileride bir problem yaratmaz.

Ayrıca PS2'nin fiyatının alakası chip'inden kaynaklanır.Dandik bir chipse her oyunu çalıştırmaz.[signature][hline]MSN : [email protected]
Radio eXiLe WJ
eXiLe UO Shard Staff Member
UO Data Center
| ?Laistragon? | | My Photos |
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben olsam alma derdim,genelde sorun cıkıyo böyle seylerde,git adam gibi bi magazadan taksitle al,chip i de kendin taktır,ben öyle yaptım,hiç bi sorun cıkmadı,ama ucuz deyip 2. el tahtakaleden alırsan cok büyük risk alırsın...

ayrıca x-box ı aklından bile gecirme[signature][hline]You´ll never be alone again
You´ll never die again
You´ll never be born again
You´ll forever be, stuck here in eternity...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kiddo, 19 Eylül 2004 03:59 tarihinde demiş ki:
xbox oyunları sorun çıkartabilir heryerde bulamazsın chip taktıktan sonra garantiside gidiyo teknik servisi unut. ps2 için fiyat önemli değil 0 alıyosan 350 milyona kaçırma derim. illa chipli almak zorunda değilsin sonradan araştırır en iyisini takarsın kasma.

simdi sunu soyliyim fiyati gorup bodozlama atlamayin alete once arastirin chip'i nedir modeli nedir diye misal icinde ar2 chip varsa cok pis patlarsiniz piyasanin en dandik chipidir benim tavsiyem www.endem.net en guzel yer adamlar bedava tamirde yapiyo aleti onlardan alirsan cokta kaliteli biryer
bu arada simdi gordum aleti almi$sin deniz ticareti bilirim iyi yerdir eminonundeydi galiba ama deniz ticaret bildigim kadariyla chip takmiyo takiyosada chip'in ismini soylermisin?[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....

[Bu mesaj Disappear tarafından 23 Eylül 2004 17:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

xbox grafik kalitesi ps2den cok daha iyi , ps2 ve xbox sahibiyim yani ikiside elimin altinda , ayrica ethernet hardware'inde bulunuyor ve xbox live ozelligi cok iyi xbox'in , xbox aldiginda cip taktirma zaten sacmalik olur xbox live'ini ve garantisini oldurursun aletin , ps2de sadece winning oynuyordum simdi pes4 xboxa geliyor (xbox live olacak vede) ps2 yi rafa kaldiracagim heralde[signature][hline] say my name sun shines through the rain , a whole life so lonely
Sosyal ağlarda paylaş

ben 2 kol (biri sahte) memcrad measiah chipli (baska chip sakın ha almayın) 4 oyun hediyeli 550 milyon sırf shipli olunca oyunlar 40 memcard 45 joypad sahte 15 450 milyona aldım[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.[b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
cmrownz, 23 Eylül 2004 17:27 tarihinde demiş ki:
xbox grafik kalitesi ps2den cok daha iyi , ps2 ve xbox sahibiyim yani ikiside elimin altinda , ayrica ethernet hardware'inde bulunuyor ve xbox live ozelligi cok iyi xbox'in , xbox aldiginda cip taktirma zaten sacmalik olur xbox live'ini ve garantisini oldurursun aletin , ps2de sadece winning oynuyordum simdi pes4 xboxa geliyor (xbox live olacak vede) ps2 yi rafa kaldiracagim heralde

winning le pes aynı oyun değil, ayrıca her oyun kendi konsolunda güzeldir nasıl ki bir pes te aldığın zevki ps2 de alıp pc de alamıyorsan .. ayrıca ps2 yi rafa kaldırabilirsin ancak ps3 gelince x boxu rafa kaldırabilirsin :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan

RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki:

Öyle sübyan bulsam ben,var ya....
Sosyal ağlarda paylaş

kingpin biraz saçmalısın bencee konsoldaki futbol oynuyla bilgisayardaki futbol oynunu kıyaslamak çok yanlış ona bakarsan pcdeki bi yarış oynunu ps2de oynadıımda hiç bi zevk almam.
ayrıca ps2 alcak olsam almam onun yerini birazdaha para koyarak xbox alırım grafikleri çok daha ii bizim evin karşısında küçük biyer var orda bile satılıo chipli xbox oyunlarıda satılıo(kopya).
ayrıca ps2 yede taktırabiliosun harddisk arkada öküz gibi boş yeri var kapakla kapatmışlar kitapçığındada yazıo galiba.
ayriyetten yeni ps2 çıkıcak 1-2 hafta sora ps2 fiyatlarıda düşebilir...[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...