Vendy Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 angaraya kaç kişi gelmeyi düşünüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YGT Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Sleeep said: duyup da gelmeyen tur-1 den banlanıyormuşşş Sleeep bize TOSS öğret! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZuLuuuuuu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Ben Ankara buluşmasına gelebilirim belki bir gün önce bir düğün var gerçi ama başka kimler gelmeyi düşünüyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rocker_tr Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Ben İzmir deki toplantıya katılmaya çalışacağım. Japon derneğinin manga çizim yarışması nedeniyle jüri görevi kaktırdılar. Kısa bir süreliğinede olsa gelip gitmeyi düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 pentagram'a hiç güvenmiyorum ben, bence gitmeyin siz de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 senin canın sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 2de taksim unutmayalım beyler ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 yarı yolda geri döndüm :( misafirleri atlattım ama almanyadaki akrabalar geliyormuş geri dönmek zorunda kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensei Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Selamlar herkese, Gözlerimiz yollarda kaldı desek yalan olmaz Bürşat :( Katılamayan arkadaşlar bence çok güzel bir ortamı kaçırdı, herkes çok içtendi. Fenederasyon muhabbetlerinden, Pro Gamer'lığa, Yayın işlerinden, Oyun içeriğine kadar bir çok şey paylaşıldı. Veee Mete(Pentegram) yaptı gene büyüklüğünü, hakikatten süpriz hediyelerle geldi. TT eSPORTs'dan toplantımıza özel maddi ve manevi değeri yüksek çok güzel ödüller getirdi. Buluşma sonunda çekilen kuralar ile dağıtılan ödüller ise herkesin yüzünü gülümsetti. İnanmazsanız foto'ları da burada :) Bir sonraki organizasyonda buluşmak üzere, ben sabırsızlıkla bekliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Tamam yok bişi (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 pentagram, abi bıyık sakal yakışmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YGT Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Ben de gelmeyi çok istiyordum. Yurtdışına temelli yerleşeceğimden dolayı görüşmek için arkadaşların geldi şehir dışından, o nedenle gelemedim... Edit: Kaç kişiydiniz İstanbul'daki buluşmada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rocker_tr Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Mouse pad çerçeveletip asmalık. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 oha imzalımı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 o yasli adam kim ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 whitera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Sensei olması lazım diğer abimizde Baybety yamulmuyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablozadeh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 freak show olmuş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GambitSC Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Tam bu karelerden önce ayrılmam gerekti, ama Sleeep kısa çöpü sen çekmişsin gibi duruyor resimlere bakılırsa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 GambitSC said: Tam bu karelerden önce ayrılmam gerekti, ama Sleeep kısa çöpü sen çekmişsin gibi duruyor resimlere bakılırsa :D :)) ah be bende gelecektım yanımda uzun kibrit çöpüde vardı. Kaan almışsın üstadın imzasını. Güzel etkinlik olmuş Mert abi kusura bakma Kaanı Engini filan aradım sonra gelemiyorum diye aradım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Toss tossu çekiyor diyecek bir şey yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 GambitSC said: Tam bu karelerden önce ayrılmam gerekti, ama Sleeep kısa çöpü sen çekmişsin gibi duruyor resimlere bakılırsa :D nasip kısmet, demek bana w-ra imzalı bişi nasip olmıcak , darısı w-ranın başına benden imzalı m-pad alabilmek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LM Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 diablozadeh said: freak show olmuş bu. asdfasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensei Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Sleep GM ol, ilk ben gelip imzalattırıcam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar