Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 naa bu sene de sıçtım ösym de, bu şeyin en ucuz ücretlisi eskisehir anadolu da. ama yine de çok para ya. değmez gibi o kadar para bana gidersekte bu toefl var, 1 yıl ingilizce öğrenim ile geçebilir mi ki sınav? ne kadar zor olabilir ki napsam bilemedim yarın da son tercihler peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 http://www.uowod.com/bd/images/c/cc/Uoloop.jpg makroya bırakıyorsun kendi okuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 lanet olsn böyle espriye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 hulahop diye geldim lisans programıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar