Catzee Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Şaka şaka satmıyorum evde küçükken alıp niyeyse biriktirdiğim Nathan Never, Martin Mystere, Dylan Dog ve Zagor çizgi romanları var tahminen 40 küsür vardır, belki daha da fazla, bir o kadar National Geographic dergisi serisi var, bunları alana yanında Zaga oyununu da vericem, ister gelip alın ister ödemeli kargolayayım, Bursa'dayım para mara istemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 http://i.imgur.com/ejivR.jpg bu da resimleri, kıyıpta atamadım niyeyse sdf isteyen olursa verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 çizgiromanları alabilirim... büyük ihtimalle zagorların çoğu vardır bende ama olurda eksiklerden biri çıkarsa acayip mutlu olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 national geographiclere ben talibim henüz kimseye vermediysen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 national geographicleri ezio istedi daha önce ama çizgi romanları verebilirim, zaga oyununu da alın da yer açılsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar