KapIKulu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 devamı gelecek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Bizde de böyle fuarlar olsa keşke:[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 [signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Ortadaki iri yarı arkadaş Dr. Vahzilok oluyor: [signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 said: Erutan, 12 Haziran 2004 12:39 tarihinde demiş ki: sensible oha fire breath atmışın ormanda 2 de okadar uzağa atamazsın onu range inc falanmı kullandın? hayret 16 fire vardı okadar uzağa üfleyemezdi Evet range increase :) Şuan dahada arttırdım daha uzağa gidiyor. Göreve gittiğimizde birleşik bi grup varsa önce yere Caltropları salıyorum,sonra Fire Ball çakıyorum sonra fire breath çakıyorum katliam yapıyorum valla[signature][hline]Flamorph Technology Blaster LVL 16 City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young [Bu mesaj Sensible tarafından 15 Haziran 2004 16:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Az sonra ordaki 2 bossun bizi telef edeceğinden haberimiz yoktu =) Atlas Park'da heykelin üstünde bir akşam vakti Gene Heykel Oyy çok yüksek Ben(Flamorph) ve Captain Hawkling Üç Kafadarlar Ninjalar... Uzun süre orada dalıp dalmamayı düşünmüştük :) Ve onları alt edip biraz ilerledikten sonra.... Şerefsiz Dragonfly Yaa! Teşekkürler teşekkürler... Hiç gerek yoktu arkadaşlar aaa[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice ServerCrosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Abi ben tanıyorum dr.vahziloku kendisiyle henüz bitmemiş bir hesabım var missionu saklıyorum3-5 lvl sonra tek başıma alacağım alçak,adi,..... :) Hasta bile olduk adam yüzünden iğrenç birşey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Riktiler invasiona başladı mı dersiniz: :)[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 [signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 5th Column kayıt merkezinde başvuru sırası beklerken:[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 5th Column archvillain Vandal:[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Güneş Talos Adasında batarken, düşüncelere dalmışım...[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Legendary Arcane Devvo; Lord of Electrical:[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 ehue devvo her ss'de debt var :)[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 said: Sensible, 15 Haziran 2004 15:53 tarihinde demiş ki: said: Erutan, 12 Haziran 2004 12:39 tarihinde demiş ki: sensible oha fire breath atmışın ormanda 2 de okadar uzağa atamazsın onu range inc falanmı kullandın? hayret 16 fire vardı okadar uzağa üfleyemezdi Evet range increase :) Şuan dahada arttırdım daha uzağa gidiyor. Göreve gittiğimizde birleşik bi grup varsa önce yere Caltropları salıyorum,sonra Fire Ball çakıyorum sonra fire breath çakıyorum katliam yapıyorum valla abi en iyisi rain of fire süper[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 said: Sensible, 29 Temmuz 2004 21:21 tarihinde demiş ki: ehue devvo her ss'de debt var :) O kadar olsun :) Zaten gene canım sıkıldı, abuk sabuk bi moba öldüm, logoff yaptım defender charımla oynadım biraz. Bırakın laklakı da biraz oyuna girin, akşamları bi gülay online.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Çok hoş resim: [signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyhenn Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 This is Pyhenn Action:[Bu mesaj Pyhenn tarafından 25 Eylül 2004 17:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar