Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

itü hazırlık atlama

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya arkadaşlar duydunuz mu 22 eylül de bir sınav daha varmış hazırlık atlamak için ben girmeyi düşünüyorum bu sefer bu arada artık resmi olarak bir itülü oldum darısı bu sene öss ye girceklerin başına[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Mesaj tarihi:
ben de makina mühendisliği bugün yaptırdın yani kaydını hayırlı olsun gerçek ismin neydi babs belki de tanıştık da haberimiz yok[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Mesaj tarihi:
Darestan cevap vermemişsin abi bişi sormuştum[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Mesaj tarihi:
yok ya atlama fln olmaz, 24 ünde sts vardı yanlış hatırlamıyorsam, dediğin o olabilir. şu anda hazılığı geçemezsin sanırsam çünkü harçları ona göre değişiyor. hazırlığı geçenler de istese bile okuyamuyor.[signature][hline]Mancınık: Web | Download
Mail:[email protected] , ICQ:6254196
Mesaj tarihi:
ya birileri seviye tespit sınawını 2. hazırlık atlama sınawı sanıyor,birileri de kek gibi atlıyor.
ya da itü tarihinde ilk defa 2 defa şans werio hazırlığı geçmek için.
ben geçtim walla.
kalanlar kalsın geçemesin patlasınlar mümkünse.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendo
Mesaj tarihi:
SilphatosIce_ hangi bölüm kazanmıştın itüde[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Mesaj tarihi:
ozmn tarihinde 2. :p
ne hazırlık tarihi varsa zaten.
hmm
başarılar o zaman girenlere.
hakedenler geçer umarım.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendo
Mesaj tarihi:
ya arkadaşlar bu sınavı olduk ama bu sınavın sonuçlarının ne zaman açıklanacağını bilen var mı ona göre bu akşam iste gidicem yada gitmicem[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Mesaj tarihi:
said:
RazorJimmy, 23 Eylül 2004 11:17 tarihinde demiş ki:
taxit atlat reklamı geldi aklıma.. hazırlık atlat.. puck puck puck diye bir ses efekti vardı o reklamda HASTASIYDIM direk..

brz konudan şaştı mesaj ama kusura bakmayın hehe

itü yü bilemicem ama o reklamdaki ses harbiden güzeldi .. eheh[signature][hline]ICQ#85889898
If you need a host, contact me.
Mesaj tarihi:
bir daha girip bir daha geçicem :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
70 değil 60 baraj. Ben geçmişim bu arada 2. sınavda. Kurtulduk ulen hazırlıktan, lay ley lom. Şimdi ders kayıtlarını nasıl yapacam ben, yardım eyleyin.[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a : Grynn , Botanika)
-Est Sularus oth Mithas-
Mesaj tarihi:
said:
Darestan, 14 Eylül 2004 23:22 tarihinde demiş ki:

bu kayıt işi baya işkenceydi ya dekont mekont offf!!

Sen ömüründe kayıt görmemişsin itü de, 10 saat bilgisayar başında delirdiğimi bilirim.
Biz mezun olduk bu sene serverları yenilemişler birde otobüs durağı bile(makina fak.) okulun yanına taşındı. Höh diyim.
Mesaj tarihi:
2 mat101 var, ikisi de aynı saatlerde, 2 sta201 var birisi mat101 ile çakışıyor birisi de full. Ne yapacam ben ya, danışmanım da yok ortalarda.[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
-Est Sularus oth Mithas-
Mesaj tarihi:
Dilekçe ile başvur. Dikkat etmişsindir bazı derslerde atıyorum 100 kontenjan var ama 102 kişi kayıtlı. Sanırım ilgili fakülteye başvurman gerekiyor. İlk hafta içinde danışmana danışarak da halletmeyi deneyebilirsin.[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ?
Boynuzlarım olsaydı gülüşümü gizleyen alevler olur muydu ?
Mesaj tarihi:
valla odtüde 2 basamaktı patladım ben ordam biliom :) ilk aşama gramer readin,ikincide writing notetakin falan filandı ilkinden 25 ve üstü alan ikinciye girme hakkı alıo soora ikisnin toplamına göre muaflık kıl tüy oluodu tabe ben 22,5 alarak ikinciye giremedim intermediyıt oldum böhü :([signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki:
Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin.
Bu kadar.
Mesaj tarihi:
1. dönem programımdan sadece STA201'e kayıt olamadım, şimdi almasam da gelecek dönemlerde alsam olur mu, yoksa ilk dönem tüm programi almam mı lazım?[signature][hline]Silphatos Iceheart
-Est Sularus oth Mithas-

[Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 24 Eylül 2004 15:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Gelcek dönem alırsan olur yani ders açılırsa; açılmazsa sonraki döneme sarkar ya da yaz okulunda açılırsa ve sen gitmeyi düşünürsen o zaman alırsın. Yani bu dönem alacaksın diye bir kural yok ama derslerin sürekli sarkması üniyi uzatır. ( zaten teknik üni 4 senede bitmeeeeez :-P)
edit : o ders yerine üstten önşartı olmayan ders de alabilirsin aradan çıkması için.
[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ?
Boynuzlarım olsaydı gülüşümü gizleyen alevler olur muydu ?

[Bu mesaj Selocan tarafından 24 Eylül 2004 18:03 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...