Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir şekilde bir yerde turnuva yapalım.

Solonor

Öne çıkan mesajlar

istanbul
hey her gün bir adet DCI turnuva koordinatörüyle cdolaşıyoruz ama resmi turnuva yapamıyoruz..

bu yanında carmen electrayla dolaşıp onunla film çekememek gibi bişi.. tamam çok kötü bir örnekti :P[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"

Kapattık dükkanı
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dralnu, 18 Eylül 2004 17:45 tarihinde demiş ki:
biz zirt pirt bulusabilen 4 civari kisi olarak 8e tamamlayacak insanlar aramaktayiz :P

Bende genelde zırt bırt bulusabilirim heralde pek bi işim olmuyor gündüzleri.[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden '
Memleket : Naboo-Theed
----------------------
/addbuddy Enaxa
----------------------
Sosyal ağlarda paylaş

Bu sene üniversite nedeniyle Edirne'de olacağım için, sadece online olarak düzenleyeceğiniz turnuvalara katılabilirim :(

Birde ara tatillerde falan filan gelirim :p Fakat uzun zamandır realde oynamadığım için klasörüm nerede onu bile bilmiyorum ;)

Magic Online rulaz ehehe ;)[signature][hline]Albert Einstein 1912 yılında demiş ki:
"İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..."

Albert Einstein (1879-1955)
Sosyal ağlarda paylaş

şunu gördüm magic onlayn hiçbirşey susuzluk herşey:) ehem
realde oynayınca daha zevkli oluyor.
Bu arada nerelerde oturuyorsunuz şöle bi mekan belirleyelim gerekli şeyler epey sapa bir yerde[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta malup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Sosyal ağlarda paylaş

Valla şu anda benim için Magic Online daha zevkli. Her an oyun oynayabileceğim yüzlerce adam oluyor :p
Ben Bostancı / Kadıköy'de oturuyorum; fakat uzun bi süre Edirne'de olacağım ;([signature][hline]Albert Einstein 1912 yılında demiş ki:
"İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..."

Albert Einstein (1879-1955)
Sosyal ağlarda paylaş

Selamlar Arkadaşlar,

Thrall, Dralnu, Babacum ile konuşurken sık sık şunu söylüyoruz. 8 kişi toplanın, size DCI sanctioned turnuva yapayım. Elinizin altında korrdinatör var falan diyorum. Hadi construsted zor diyelim, 8 kişi bulun, kişi başı 3 tane aynı booster'dan alın, booster draft yapalım. Hem rating kazanın hem eğlenin... Neyse bunu daha geniş bir platformda dile getireyim dedim. Yani biz burdayız DCI nerede falan demeyin. zamanı ve mekânı belirleyin, yordam konusunda mutabakata varın, turnuvanız anında DCI sanctioned olsun.

DCI üyeliği bulunmayanlar da sorun değil, yeterince üyelik kartı var.

Hadi bakalım, gelişmeleri bekliyorum.[signature][hline]Berkin Bozdoğan

Nush ile yola gelmeyeni etmeli tekdir,
Tekdir ile uslanmayanın hakkı rokettir.
-Ziyâ Paşa, Q3 Sunucu Kayıtları
Sosyal ağlarda paylaş

Agzından bal damlıyo Berkin, sen sanctioned ederim de draft icin cons icin 8 cıkarırız ya, hele ki bu sene gecen seneden daha cok oyuncu var gibi duruyor kesin cıkar.[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden '
Memleket : Naboo-Theed
----------------------
/addbuddy Enaxa
----------------------
Sosyal ağlarda paylaş

aslında şu an magic oynıyan insan sayısı az değil fakat çoğu kişi faal olarak oynamıyor , oynıyanların sayısıda gördüğüm kadarıyla yeterli değil. Bi şekilde insanlar eskisi gibi artık ciddiye almıyor , eğer ki düzenli aralıklarla sanctioned turnuvalar eskiden olduğu gibi yeniden yapılmaya başlanırsa bence bırakmış yada casual arkadaş arasında oynayan insanlarında dikkatini çekebiliriz ki bu insanların sayısı bence az da değil. Artık Türkiyede bu dereceye gelmiş olması kötü magic olayının; keşke daha erken birşeyler yapılsaydı , ben bu mayısta tekrar döndüğümde bu kadar kötü durumda olabilceğini tahmin etmemiştim. Bence en yakın zamanda bir şekilde turnuvaların düzenlenmeye başlaması gerekiyo sonuçta casula olayın sonu yok belli bir yerden sonrada zaten hep aynı insanlarla oynadığın için sıkılırsında ama ciddi bir organizasyon düzenleyebilrisek eğer bence b,rçok kişinin dikkatini çekeriz gibime geliyor...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...