Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir şekilde bir yerde turnuva yapalım.

Solonor

Öne çıkan mesajlar

Eskiden (3-4 sene öncesine kadar) çok daha popüler olan bu oyunumuzu, yeniden eski haline getirmek için çalışmalar yapmamız gerektiği kanaatindeyim. Ancak MTG oynanabilecek tüm ortamlar kapandığı için, kendi aramızla bişeyler planlamalıyız diye düşünüyorum ve bir "Geleneksel MTG Paticik Turnuvası" düzenlemeyi öneriyorum. Herkes fikirlerini yazarsa, nerde oynayabiliceğimizi yazarsanız ve katılıcaklar isimlerini yazarlarsa süper olur.

Hepinize bol magicli günler dilerim efenim.[signature][hline]This fire is burnin' and it's out of control
It's not a problem you can stop It's rock n' roll

Sosyal ağlarda paylaş

Nerelerde yaşar bu magic oynuyan patiler ortak bi yer kararlaştıralım diğcem ama modumuz antalyada sanırım :D.
Zor gerçekten.
(yanlışlıkla şaşımıyım neyim son mesakla yetkiliyi karıştırırsan olacağı budur.)[signature][hline]Like Chef Says.
O yeah...

[Bu mesaj Zerokull tarafından 22 Ağustos 2004 15:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tunca, 22 Ağustos 2004 15:24 tarihinde demiş ki:
bencede yapalim ama netten apprentice programini kullanarak yapalim diger turlu zor olur kaanaatindeyim.

abi maksat tanışmak ya zaten, bence sanal diil de ciddi bi org. yapmak lazım. Bakarsın level la fln mektup atıcam ben, adamlar sponsor fln bile olur ehauhe. :)[signature][hline]This fire is burnin' and it's out of control

Sosyal ağlarda paylaş

said:
tunca, 22 Ağustos 2004 16:13 tarihinde demiş ki:
lol siz bilirsiniz.
ben sali yada carsamba istanbula gelicem geldigimde bi magic zirvesi yapalim magic oynayalim beraber ne dersiniz ?
dersane sux derim. 7 den sonra olursa olur ehe[signature][hline]This fire is burnin' and it's out of control

Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar, biz bi grup Magic oyniyan olarak genelde C.tesi gunleri Beşiktaşta Monopoly Cafede bulusup muhabbet edip oyun oynuyoruz, aynı zamanda yeni baslıyan ögrenmek isteyenlerede ders adı altında yardımcı oluyoruz elimizden geldigince. Katılımı cogalırsa super olur.

Bu arada sanıldıgının aksine Magic oynanıcak yerler tamamen tükenmedi su anda Gerekli Şeyler tüm ipleri hakları elinde tutumaktadır, benim son konusmamda bir oda yapıcaklarını magic oynanabilmesi icin söylemişlerdi, ve bunu Champions of Kamigawa setinin cıkısına Pre Release turnuvasını yetiştiriceklerinide eklemişlerdi, bu hafta ici yine bi ugriycam konusucam ordaki insanlarla umarım her sey yolunda gidiyordur zira Kamigawaya surda 1 aydan az bi süre kaldı.[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden '
Memleket : Naboo-Theed
----------------------
www.aedongames.com
----------------------
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ben anlamıyorum arkadaşlar neden bir yere ihtiyacımız olsun ki neden herhangi bir cafede ya da evde olamıyor anlamıyorum.Bu arada Ankara da oturup oynamak isteyen tüm arkadaşlarla hem hoş muabbet hemde zevkli oyun için buluşmaya çağırıyorum.[signature][hline]He stands in the shadows of his lord,Dreagloth,drinking in the dark energies of the Vault.
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında casual olarak arkadaş arasında oynanıcaksa sadece Magic, o zaman tabiki illaki belli bi yere ihtiyac yok her an her yerde oynanabilir, ama bi yer arayışının koordinatörler altında oynamanın bir farkı var cunku bunlar ciddi oyunlar oluyor artık, Sanctioned games dedigimiz dunya üstünde gecerli olan belli bir ratingimizin oldugu ve kazanıp kaybettigimiz her macın bu ratinge +/- olarak yansıdıgı oyunlar turnuvalar bunlar. Gecen sene bu oyunlar saklıkentte oynuyorduk oranın sahibi Yusuf aynı zamanda ulke koordinatörüdü simdi orası kapandı Gerekli Şeylerde su anda tüm yetki onlardan bi hareket bekliyoruz umarım yaparlar yoksa ciddi ratingli turnuvalar artık olmiycak ve ne yazıkki ulkemizden kimse Dunya Sampiyonasına veya Pro Tour lara gidip temsil etmeye hak kazanmıycak artık bizi.[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden '
Memleket : Naboo-Theed
----------------------
www.aedongames.com
----------------------
Sosyal ağlarda paylaş

Hey ben de varım.. Özlemişim ;) Çok iddalı değilim strateji konusunda ama deckimi yine de çok severdim. Kapışalım! Dershanesi olanlar falan da var, bi akşam buluşması yapabilirz. Mesela nargile kafede :D nasıl olur?[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dreagloth, 23 Ağustos 2004 01:26 tarihinde demiş ki:
Ya ben anlamıyorum arkadaşlar neden bir yere ihtiyacımız olsun ki neden herhangi bir cafede ya da evde olamıyor anlamıyorum.Bu arada Ankara da oturup oynamak isteyen tüm arkadaşlarla hem hoş muabbet hemde zevkli oyun için buluşmaya çağırıyorum.

bi ay sonra ordayım merak etme o zaman başının etini yerim ama.[signature][hline]Like Chef Says.
O yeah...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cuce, 27 Ağustos 2004 23:01 tarihinde demiş ki:
said:
Solonor, 22 Ağustos 2004 16:11 tarihinde demiş ki:
peki bende olmayan kartlarla da oynadıktan sonra ne anlamı kalır abi.

Af edersin ama sen kartları oynamak icnmi aliyosun sahip olmak icinmi?

Evet olmayan Card yerine biz bi card i ters cevirip onun ustune yerine gecen card in ismini yazardik ve yavas yavasda Deck i tamamlardik. Yani nolcucakki olmayan card yerine ismini yazsan. bi Card tan 3 tane vardir bi taneyede isimni yazarsin. Tabi bunuda abartmamak lazim bu card bende yok diyip Blacklotus fln.......... :D[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde-----
Wicked Nefhir Darv'el
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
said:
dreagloth, 23 Ağustos 2004 14:51 tarihinde demiş ki:
Ama haksızlık ya ben nasıl oynıcam nerdeyse herkes(benim gördüğüm 1 kişi hariç)herkes Ankara dışı :(

geldim lo ben ankaradayım sırf senin yüsünden decklerimi getirdim.
ehehe
Hadi buluşup Savaşalım.[signature][hline]Like Chef Says.
O yeah...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...