Morgana Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Değerli Teknik servis, Geçen yıl aldığım "ErkekArkadaş 5.0" programını "Koca 1.0" seviyesine yükselttim.Ama tüm sistem performanslarında bir yavaşlama söz konusu, özellikle "ErkekArkadaş 5.0" bölümünde bulunan "Çiçek 8.0" ve "MumIşığındaYemek 6.3" işlemleri "Koca 1.0" programında yok. "Koca 1.0" programı devreye girince bir çok program devre dışı kaldı, "Romantizm 9.5" ile "Özelİlgi 6.5" kesinlikle devre dışı, ama bunu yerine "Sınırsız TV 0.4" ve "Maraton 1.35" sürekli çalışıyor."Sohbet 8.0" ve "EvTemizliği 2.6" sistemi çökertiyor. "Kavga 5.3" programı fayda etmedi. Ne yapmam gerikiyor. İmza Umutsuz ____________________________________________________ Sayın Umutsuz. Bir kere bu olayı şöyle görmeniz gerek "ErkekArkadaş 5.0" bir eğlence paket programıdır, "Koca 1.0" ise başlı başına bir işletim sistemi. "http:/Beni sevdiğini düşünüyordum.html" komutunu yazarak "GözYaşı 6.2"'i indirin ve "SuçluHis 3.0"'ı güncellemeyi unutmayın.Eğer bu uygulamalar doğru sonuç verirse "Çiçek 2.0" ile "MumIşığındaYemek 2.1" kısa bir süre için devreye girebilir.Ama sakın çok sık uygulamaya koymayın yoksa "Koca 1.0" otomatik olarak koruma programı olan "SessizceSuratAsma 2.5" devreye sokar.Ama ne yaparsanız yapın kesinlikle "Kaynana 1.0"'ı çalıştırmayın. (Ekran görüntüsünü bozan ve sistem kontrolünü kaybettiren bir virüs ortaya çıkar).Ayrıca "ErkekArkadaş 5.0" 'ı kesinlikle yeniden yüklemeyin.Bu kabul edilmez uygulama ciddi sorunlar yaşatabilir ve "Koca 1.0" bunu kaldıramaz. Kısacası "Koca 1.0" çok güzel bir işletim sistemi, ama sınırlı hafızaya sahip ve yeni uygulamaları hemen kavramaya müsait değil.Performans arttırıcı ek programlar tavsiye ederiz, mesela, "SıcakYemek 3.0" ve "SeksiİçÇamaşır 7.7" çok faydalı olur. İyi Şanslar Teknik Departmanı. C/P[signature][hline]W.M.
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 fedaykin no:2[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Jester Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 pcworld dergisinin aralık 1997 sayısında vardı sanırım :)[signature][hline]Burax, 07 Eylül 2004 20:49 tarihinde demiş ki: fıse kablo takılı ıdı ucu bostu ıste dırek 220w ıste o zaman ılk kez carpıldım öldüm allahdan ayagımda lastık terlık wardı cok ölmedim
Maedhros Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 çok şirin eühüeh..[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar