Sensei Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Oyunun nasıl bişi olduğunu yada multiplayer zevkini en azından tadabilmek için iyi olmuş sannkim... Tabiki sadece Terran oynayacak ve belli map'leri kabullenebilecekler için :) http://eu.battle.net/sc2/en/blog/2739583#blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 sırf terran race olması hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Terran olmasi normal ya. Mekanik olarak diger rts'lere en cok o benziyor. Iyi dusunmusler, bravo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 terran mi ohh nooOooOOOooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 iyi gençler boxerı örnek alır <3 BoxeR <3 das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Betadan da önce bi bunun gibi oyun vardı acaba bu o olabilir mi diye düşündüm de bir an değil sanırsam =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 ben de ne bu diodum custom game'lerde harita yanlarinda isaretler cikio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar