liseli Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 trap eğilimi var sizde korktum sizden xd
pisst Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Konuyu actigima bin pisman oldum.
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 özel mesajdan bir kaç site adresi ile şifre yollicam, birşeyin kalmayacak.
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 ya olm: 1)sen nerede yaşıyorsun? 2)durup dururken yahudi-rus falan demişsin,herhalde evveliyatı var,aksi takdirde ne lan bu? 3)bodrumda mı oturuyorsun, arabanın camından mı giriyor koku?Ayrıca ne demek lan koku giriyor, koku bu,gaz yani bildiğin,gazların yayılımı prensibi var boru gibi,koku girecek tabi açık bir yer var ki giriyor. 4)kadın kokusu derken parfüm demek istiyorsun değil mi, çünkü kadın kokusu deyince biraz farklı anladım, kadın kokusu parfüm değildir çünkü, kadın kokusu kadın kokusudur.
pisst Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 cetintas said: ya olm: 1)sen nerede yaşıyorsun? 2)durup dururken yahudi-rus falan demişsin,herhalde evveliyatı var,aksi takdirde ne lan bu? 3)bodrumda mı oturuyorsun, arabanın camından mı giriyor koku?Ayrıca ne demek lan koku giriyor, koku bu,gaz yani bildiğin,gazların yayılımı prensibi var boru gibi,koku girecek tabi açık bir yer var ki giriyor. 4)kadın kokusu derken parfüm demek istiyorsun değil mi, çünkü kadın kokusu deyince biraz farklı anladım, kadın kokusu parfüm değildir çünkü, kadın kokusu kadın kokusudur. kiro ne dedim bi mesajlarima baksana. bende sasirdim 3 kere oldu 2 gunde. birsuru ev var etrafta koyde yasamiyorum. ama bu kadar keskin olarak gelmesi imkansiz. resmen kendim parfum sikiyormusun gibi geldi. liseli said: Crit miss xd sen harbi liselisin. torpilli degilsen burada yakin zamanda tekme gelicek gibi.
pisst Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 yasin kac allah askina? bunlari yazarken ciddimisin? yoksa makarasinami yaziyorsun?
liseli Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 24 xd 1 ay önce girdim 24 e xd xd xd xd
pisst Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 tamam abi anladim. Abim 23 yasinda.
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 garbıcın da bir gururu haysiyeti var ama.
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Herif bana "kiro" demiş ya hahahaha... Yalnız "kıro" değil he, "kiro" demiş ahahahaha... Lan olm bu ne yaa :)))))
liseli Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 adam türkiyede yabancı klavye kullanıyor çetin abi
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 abi her şeyin yolu var ya. kıro yazsa da komik :) ne kıroluğumu görmüşkine? neyse ya :)))
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Myshkin said: http://www.youtube.com/watch?v=5sRrFhge9Po Çok seviyorum bu vidyoyu ahahahah.
pisst Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 abi kardes iyi anlasiyonuz gibi.
liseli Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 pisst said: abi kardes iyi anlasiyonuz gibi. bırak bu türkiyede ingiliz klavyesi kullanıyorum ayağını.Paticiğin yarısı yapıyor bunu.Hayır psikolojik olarak kendinizi yurt dışında falan mı sanıyorsunuz anlayabilsem xdxd
Öne çıkan mesajlar