pisan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 ÖDÜNÇ Tek başıma oturmuşum, Sesler bozuyor dinginliğimi Ağızları birbirine geçmiş, Anlaşamamakla anlaşıyorlar. İçtiğim berbat çayın Hesabını soracağım kimse yok. Dili damağıma yapıştırıyorum Tadacak lezzet yok. Ödünç kalemle ödünç hayat Borcumu hemen ödemem gerek. Bir de Cemal Süreya'ya bir özür Kim kimin defterini karaladı. pınar işan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 pisan,tersi nasip.ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 :) adım nasip değil ama kısaltma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 ETEKTEKİ RENK Kadının eteklerindedir hayat Bazen meltem bazen tufan Salınır durur kıvrak Eteklerinde binbir çeşit renk O, binbir çeşidin ahengidir Tekdüzelik ona hakarettir Kadının eteklerinde döner dünya Sanırsınız baştan beri Mutlu ya da mutsuz Oysa onun pilelerinde dalgalanır dünya Her zaman mutluluk konmaz sofraya Ya da mutsuzluk sinmez örtüye Kadın bu yüzden çelişkiler taşır renklerinde Tanrı’nın bildiği şeyleri var sayar Eteklerinden tutar dönüverirsiniz. Erkekler! Kadının eteklerindedir dünya Tutun pilesinden, soldurmayın renklerini. Pınar İşan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Beğendim (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 KARGAŞA Karavan kargaşası yaşamımız Kargaşanın içinde kaybolmuşuz Her şey sana ve bana göre hoş Yalnız Karavanın camından giren esintinin Sesi yok bizde Darmadağın yaşamlarımızı Köşelerinden tutuşturduk İçini doldurmak sana ve bana kaldı Ortasından çivilemek için erken. Saçmalamamak için es verdik durağanlığımıza Biliyoruz ki sen ve ben En çok susmak istediğimizde saçmalardık En çok suskunluğun olduğu saatlerde yaşardık Sevişirken en kalabalık saatlerdeydik. Sen ve ben herhangi bir yerde Yine darmadağın kalabiliriz Yine hoş,sana ve bana göre Kim bilir o zamanları Her şey yerli yerindedir Düzgün e oturaklı Ki görünürdeki zamanda Penceremizden esintin girişi Silikleşen yaşamımıza seslenir Köşelerde kalmışızdır Ortasına varamadan. Tastamamdır yaşamımız Belki saçmalamamaktan korkmayız İşte karavanın camından giren esintinin sesi Evet, tastamam yaşamımız Yalnız En çok konuşmak istediğimiz zamandayız. Pınar İşan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 İLKBAHARIM Bir gün ağlayıp gidersem Bakma, ne olur bakma Göz yaşlarımı silersem, Silme akıt içindeki nefreti de Sevgini söylemezsen, Giderim küçük kalbimle Ağlarım sensiz gecelerde Ne olur gül deme, Gülmem artık ben bundan sonra Sevgiyi seni tadamam Artık ben senden sonra Terk edip gidersen, Dayanamam ölürüm buralarda Kahrolurum senin yüzünden İlkbaharımda. pınar işan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar