Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Simpsons-Comedy Max

SwZ

Öne çıkan mesajlar

yaaa arkadaşlar three's company başladıı içn digiturk simpsonsu değiştirmiş herhalde hangi gün saat kaçta bilen varmı?[signature][hline]Kız Duası
Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim
AMİN
Sosyal ağlarda paylaş

naftalinli haber bu eueh

ama bir gerçek var ki grounded for life ve tree sisters bitiriyor olayı zaten 3 dizi yi izliyorum sonra kalkıp gidiyorum

kimse raymındu sevmiyor bu arda :-P[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"

Kapattık dükkanı
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ermynorac, 22 Eylül 2004 18:03 tarihinde demiş ki:
20:30

eski saaati yeni satini dün öğrendim üşteri hizmetlerinden 16.30-04.30[signature][hline]Kız Duası
Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim
AMİN
Sosyal ağlarda paylaş

said:
wussy, 22 Eylül 2004 22:52 tarihinde demiş ki:
haa bu arada bgn hurrietin kelebek ekini okudunuz mu bilmiorm..simpsonların seslendiricileri fln bölüm basına 125 bn dolar mı ne alıolarmıs we yetmio dio adamlar!!
oahara diyorum ama barti seslendiren eleman hakediyor bence parayı :)[signature][hline]Şanlı FenerBahçe için TIK!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BabacumMostors, 23 Eylül 2004 00:43 tarihinde demiş ki:
kimse raymındu sevmiyor bu arda :-P

ben seviyorumda ama artık az dizi seyrediyorum ve herkanalda raymınd :) hele geçenlerde bi italyan bölümü vardı
efsane efsane..
italyano raymondooooooo[signature][hline]a.k.a. Duxus
---------
Koşuuun, uçurum var; koşun laaan uçurumaaa...
---------
Seni yeteri kadar hatırlayamadık, ama unutmayacağız ruhun şâd olsun, Huysuz İhtiyar..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
pokemon__RIZA, 23 Eylül 2004 16:16 tarihinde demiş ki:
yapmayın lütfen :( internettesiniz buyrun adamların sitesi :) DigiTurk

adamlar topici açtığım gün simpsonsu yazmışlar ama o saatte threes company oynuyo yeni guide a güncellememişler[signature][hline]Kız Duası
AMİN
Sosyal ağlarda paylaş

said:
canbir, 23 Eylül 2004 16:44 tarihinde demiş ki:
bartı seslendiren aslında elemaniye :)

Gördün dimi seslendireni :P Koptum ben direk. Nasıl çıkarıyor o sesleri acaba??? Başarı[signature][hline]Kafam basmadığı için arada yanlış mesajalr yazabilirim. Lütfen mesaj sahibine bu hataları normal bir dille belirtin. Eleştiriyi yararlı bulurum ama sınırlarını aşarsa pek sevimli olmazlar ve karşı tarafı aksini yapmaya iterler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...