SwZ Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 yaaa arkadaşlar three's company başladıı içn digiturk simpsonsu değiştirmiş herhalde hangi gün saat kaçta bilen varmı?[signature][hline]Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 20:30 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 kanallarin numaralari degismis bu arada.. afalladim :P zirt pirt degisiyolar sagi solu.. birakin ole kalsin yaw alla alla[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wussy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 çıldırıodm yaa 11 e basıorm moviemax cıkıo delirdim kapattım sora =) annemde dioki primemaxleri kpattırdık die gıcıklıına yapıolar bizi zorlamak istiolar dio ahahaha[signature][hline]eNjOy tHe SiLeNcE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wussy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 haa bu arada bgn hurrietin kelebek ekini okudunuz mu bilmiorm..simpsonların seslendiricileri fln bölüm basına 125 bn dolar mı ne alıolarmıs we yetmio dio adamlar!![signature][hline]eNjOy tHe SiLeNcE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 naftalinli haber bu eueh ama bir gerçek var ki grounded for life ve tree sisters bitiriyor olayı zaten 3 dizi yi izliyorum sonra kalkıp gidiyorum kimse raymındu sevmiyor bu arda :-P[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SwZ Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 said: ermynorac, 22 Eylül 2004 18:03 tarihinde demiş ki: 20:30 eski saaati yeni satini dün öğrendim üşteri hizmetlerinden 16.30-04.30[signature][hline]Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 yapmayın lütfen :( internettesiniz buyrun adamların sitesi :) DigiTurk[signature][hline]Şanlı FenerBahçe için TIK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 said: wussy, 22 Eylül 2004 22:52 tarihinde demiş ki: haa bu arada bgn hurrietin kelebek ekini okudunuz mu bilmiorm..simpsonların seslendiricileri fln bölüm basına 125 bn dolar mı ne alıolarmıs we yetmio dio adamlar!! oahara diyorum ama barti seslendiren eleman hakediyor bence parayı :)[signature][hline]Şanlı FenerBahçe için TIK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 said: BabacumMostors, 23 Eylül 2004 00:43 tarihinde demiş ki: kimse raymındu sevmiyor bu arda :-P ben seviyorumda ama artık az dizi seyrediyorum ve herkanalda raymınd :) hele geçenlerde bi italyan bölümü vardı efsane efsane.. italyano raymondooooooo[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- Koşuuun, uçurum var; koşun laaan uçurumaaa... --------- Seni yeteri kadar hatırlayamadık, ama unutmayacağız ruhun şâd olsun, Huysuz İhtiyar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 bartı seslendiren aslında elemaniye :)[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SwZ Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 said: pokemon__RIZA, 23 Eylül 2004 16:16 tarihinde demiş ki: yapmayın lütfen :( internettesiniz buyrun adamların sitesi :) DigiTurk adamlar topici açtığım gün simpsonsu yazmışlar ama o saatte threes company oynuyo yeni guide a güncellememişler[signature][hline]Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wussy Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 bartı seslendiren aslında kadınmıs =) resmi görünce sok oldm ztn[signature][hline]eNjOy tHe SiLeNcE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Friendsden hemen sonra. Yeni saatleri:10.30,16.30,22.30 Ayrıca hem Grounded for Life'ın yerine koyup hemde 1. bölümünden başlatması resmen sinirlerimi altüst etti.[signature][hline]RakkaZ h3x0R dUDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brad Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 abi nası 2230 a koyarlar yaaa...abi ayaklanalım digiturke sikayet fln edelim paticik ahalisi olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 said: canbir, 23 Eylül 2004 16:44 tarihinde demiş ki: bartı seslendiren aslında elemaniye :) Gördün dimi seslendireni :P Koptum ben direk. Nasıl çıkarıyor o sesleri acaba??? Başarı[signature][hline]Kafam basmadığı için arada yanlış mesajalr yazabilirim. Lütfen mesaj sahibine bu hataları normal bir dille belirtin. Eleştiriyi yararlı bulurum ama sınırlarını aşarsa pek sevimli olmazlar ve karşı tarafı aksini yapmaya iterler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 ben şu muhahaaa diye gülmesine hastayım... :)[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 ya hastası olduğum dizinin saatine koymuşlar -grounded for life. nolcak acaba yayınlamıcaklarmı baştan ya ölürüm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Evet artık Grounded for Life yok büyük ihtimalle seriyi yakaladılar veya dizi amerikada gösterimden kalktı(sanmam). İlerde gene yayınlamaya başlarlar(1. bölümünden itibaren hrr)[signature][hline]RakkaZ h3x0R dUDE [Bu mesaj flameeye tarafından 24 Eylül 2004 20:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 bu arada bart simpsonu seslendiren arkadaş: http://www.imdb.com/name/nm0004813/[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 bu da official sitesi : http://www.nancycartwright.com/[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Gösterinden kalkmamış allahtan.. Digiturk seriyi yakaladı. Grounded for Life hakkında (spoiler içerebilir): http://www.thewb.com/Shows/Show/0,7353,||1264,00.html[signature][hline]RakkaZ h3x0R dUDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar