Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 türkçe karakter göstermiyor. servisi de biz bilmiyoruz bizde yazılım yok dedi. başlarım öyle işe 2 bin lira verip altyazı mı göremiycem? var mıdır nasıl düzeltebileceğimi bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 sdfsdf ben de yeni aldım lan. denememiştim umarım farklı model filandır dsafsadf... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 dh said: Arkadaşlar merhaba ben de lg42 le 5300 led tv yi 11 temmuz dan beri kullanıyorum...şimdiye kadar bir problem yaşamadım....özellikle hd performansı çok iyi...1980 - 1080 çözünürlükteki mkv leri gayet iyi oynatıyor....ancak 10 gb lık bir mkv video yu okutamadım....bunun dışında herşey çok iyi.......Türlçe altyazı desteği mevcut...divx oynatırken QMENU DEN video oynatma ayarlarındaki altyazı seçeneği varsayılanda Türkçe ye getirmek lazım....yalnız tv kapandıktan sonra tekrar divx izleken tekrar yapmak gerekiyor.... Böyle olmaz mı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Çok basit abi böyle de kesin daha karmaşık bi problemi vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 ssh çekin alete bağlanın sdfgdsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 tv + mediabox abi. lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 lg475500 kullanıyorum. Altyazılarda video menüsünden Türkçe'yi seçmen gerekiyor o zaman bir sorun kalmıyor. Bazı mkv'leri oynatamıyor o tek sıkıntısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ingenious Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 alt yazı dosyasının formatını değiştirmeyi denedin mi? kimisi .sub destekler bi bakmışsın öbürleri .str destekliyomuş, çogacayib aletler bunlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar