stareus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 slm arkadaslar ben wos klanın kurucusuyum.. eger dday le lgılenıyorsanız veya yenı baslamak ıstıyosanız sadece haber verın.. su aralar besıktastakı adex te takılıyorum mac yapmak ısteyen olursa bana tell atsın :)))[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 yakında gökçeadaya taşınıyorum. gitmeden önce arklarımla gelirim bi ara belki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
preas Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 said: stareus, 12 Eylül 2004 23:21 tarihinde demiş ki: slm arkadaslar ben wos klanın kurucusuyum.. eger dday le lgılenıyorsanız veya yenı baslamak ıstıyosanız sadece haber verın.. su aralar besıktastakı adex te takılıyorum mac yapmak ısteyen olursa bana tell atsın :))) Yavas salla biraz sen nerde kurucusun? ikinci kusaklardansin sadece... Preas-(WoS)[signature][hline]Mobile,agile and hostile... Degoe Duststrider Mandalorian mercenary And defender of Freedom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stareus Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 kım oldugunu bılmıyorum ama bos s bırısın galıba cok bılıyosasna gelel kapısasalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
preas Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Off tmm star devam et sen[signature][hline]Mobile,agile and hostile... Degoe Duststrider Mandalorian mercenary And defender of Freedom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 gel benle kapıs nasıl oynanır oretiyim sana acemi oldugun belliki senelerdir oynayan adamlara laf atiyosun eauheaueh komik adam yahu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
preas Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Sen kimsin bu arada?[signature][hline]Mobile,agile and hostile... Degoe Duststrider Mandalorian mercenary And defender of Freedom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 ben baslamak isitiorum dday ne acıklarmsın fazla bilgim yok hakkında sadce rpg tipi mapleri ilgimi cekiyo ama digerlerinide ogrenmek isitiyorum :([signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa [Bu mesaj BullDoG tarafından 14 Eylül 2004 20:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 said: preas, 14 Eylül 2004 19:18 tarihinde demiş ki: Sen kimsin bu arada? sorgulamak sana mı kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
preas Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Clan ici olan bir olaya yorum yaparsan sorgulamak bana kalir evet.[signature][hline]Mobile,agile and hostile... Degoe Duststrider Mandalorian mercenary And defender of Freedom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 said: preas, 15 Eylül 2004 16:12 tarihinde demiş ki: Clan ici olan bir olaya yorum yaparsan sorgulamak bana kalir evet. düşünme yeteneğin varsa rica ediyorum yap lütfen istediğim gibi yorum yaparım çünkü içine ettiğin forumlar sana veya clanına değil herkese ait ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 said: BullDoG, 14 Eylül 2004 20:18 tarihinde demiş ki: ben baslamak isitiorum dday ne acıklarmsın fazla bilgim yok hakkında sadce rpg tipi mapleri ilgimi cekiyo ama digerlerinide ogrenmek isitiyorum :( Dday falan ogrenme git adam gibi Lost tepmle Turtle Rock ne bileyim Gnoll wood ogren. Dday cagımızın vebasidir. Bide cok me rak etim kac yıldır varki bu dday yıllardır oynıyanlar var? oyun ciktiktan bir yıl sonra 3 corridors cıktı zaten onu gectim Ddayi 100 yıl oynasan ne yazar? oyun sn vurusu yapmaktan baska bir sey iceriyormu?[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
preas Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 said: ucunbiri, 15 Eylül 2004 16:15 tarihinde demiş ki: said: preas, 15 Eylül 2004 16:12 tarihinde demiş ki: Clan ici olan bir olaya yorum yaparsan sorgulamak bana kalir evet. düşünme yeteneğin varsa rica ediyorum yap lütfen istediğim gibi yorum yaparım çünkü içine ettiğin forumlar sana veya clanına değil herkese ait ! Gereksiz hakaretlerde bulunma rica ediyorum. Ikincisi topici ben "gelin gelin kimse bizim clani yenemez" gibi bir baslikla acmadim kaldiki topici ben bile acmadim. Eger topici begenmiyorsan, clana ait degil bu forum diyorsan bu topice goz bile atmazsin bu kadar basit. A-B-C[signature][hline]Mobile,agile and hostile... Degoe Duststrider Mandalorian mercenary And defender of Freedom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 kapatalım konuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
preas Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Kapatalim zaten tartismak isteyen yok...[signature][hline]Mobile,agile and hostile... Degoe Duststrider Mandalorian mercenary And defender of Freedom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quarthon Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 dday sıkmadımı artik sizi. bence csden farksız bi hale geldi. (Kabal rulaz mana+health talismanını birle$tirirseniz olay biter :))[signature][hline]:rock:Touch Of Evil:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 ee dday bende bıktım artık walla fazla prolarla kapışmadım ama iyi bir oyuncuyum bu oyunun bi server ı falan varmış die duydum nasıl oluyo bir bilginiz var mı?? bücür jim raynor a hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
preas Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 www.ddayworld.com ordan ulasabilirsin.[signature][hline]Mobile,agile and hostile... Degoe Duststrider Mandalorian mercenary And defender of Freedom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar