Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dday macına varmısınız

stareus

Öne çıkan mesajlar

said:
stareus, 12 Eylül 2004 23:21 tarihinde demiş ki:
slm arkadaslar ben wos klanın kurucusuyum.. eger dday le lgılenıyorsanız veya yenı baslamak ıstıyosanız sadece haber verın.. su aralar besıktastakı adex te takılıyorum mac yapmak ısteyen olursa bana tell atsın :)))

Yavas salla biraz sen nerde kurucusun? ikinci kusaklardansin sadece...

Preas-(WoS)[signature][hline]Mobile,agile and hostile...
Degoe Duststrider
Mandalorian mercenary
And defender of Freedom
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BullDoG, 14 Eylül 2004 20:18 tarihinde demiş ki:
ben baslamak isitiorum dday ne acıklarmsın fazla bilgim yok hakkında sadce rpg tipi mapleri ilgimi cekiyo ama digerlerinide ogrenmek isitiyorum :(

Dday falan ogrenme git adam gibi Lost tepmle Turtle Rock ne bileyim Gnoll wood ogren.

Dday cagımızın vebasidir.

Bide cok me rak etim kac yıldır varki bu dday yıllardır oynıyanlar var? oyun ciktiktan bir yıl sonra 3 corridors cıktı zaten onu gectim Ddayi 100 yıl oynasan ne yazar? oyun sn vurusu yapmaktan baska bir sey iceriyormu?[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ucunbiri, 15 Eylül 2004 16:15 tarihinde demiş ki:
said:
preas, 15 Eylül 2004 16:12 tarihinde demiş ki:
Clan ici olan bir olaya yorum yaparsan sorgulamak bana kalir evet.

düşünme yeteneğin varsa rica ediyorum yap lütfen istediğim gibi yorum yaparım çünkü içine ettiğin forumlar sana veya clanına değil herkese ait !

Gereksiz hakaretlerde bulunma rica ediyorum. Ikincisi topici ben "gelin gelin kimse bizim clani yenemez" gibi bir baslikla acmadim kaldiki topici ben bile acmadim.
Eger topici begenmiyorsan, clana ait degil bu forum diyorsan bu topice goz bile atmazsin bu kadar basit. A-B-C[signature][hline]Mobile,agile and hostile...
Degoe Duststrider
Mandalorian mercenary
And defender of Freedom
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...