Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SONUNDA BAŞARDIM!!! a.k.a Tebrikleri burdan kabul ediyoruz efenim :)

Grudge

Öne çıkan mesajlar

:tebrikz:

tebrikler Grudge :D

ben kazanamadım :(, bu sene bi daha denicim umarım ben de yanına falan gelirim ehe.

bu arada ben seni yıldız bi de mimar sinan da falan gördüm bi kaç defa galiba, albümdeki resmine benzeyen biriydi veya.. saçlar uzundu falan ? emin olamadığımdan selam etmedim ama.[signature][hline]my god sits in the back of the limousine
Sosyal ağlarda paylaş

herkese teşekkürler :)

arcane görmüşsündür. ama görmemiş de olabilirsin bisürü tip vardı bana benzeyen :)

kursa falan gitmeyi düşünüyo musun bu sene?[signature][hline]The search for an ultimate, unifying explanation for all things is a fruitless endeavor, a step in the wrong direction. This is why, in a universe of chaos, we must constantly adapt.
- Bene Gesserit Azhar Book
Sosyal ağlarda paylaş

lolita çizen bishoptı karıştırdın sen :)[signature][hline]The search for an ultimate, unifying explanation for all things is a fruitless endeavor, a step in the wrong direction. This is why, in a universe of chaos, we must constantly adapt.
Sosyal ağlarda paylaş

ne zaman lolita çizmişim ben yaw? :hmm:
bence de kıvırma :D[signature][hline]The search for an ultimate, unifying explanation for all things is a fruitless endeavor, a step in the wrong direction. This is why, in a universe of chaos, we must constantly adapt.
Sosyal ağlarda paylaş

marmara grafiği de kazandım. 24. sıra ama :-p

ama mimar sinana gitmeye karar verdim hatta kayıdımı da yaptırdım. şöyle ki msü'de 4 yıl bittikten sonra 2 sene de ihtisas yapıyosun LES sıkıntısı falan çekmeden. ayrıca sonuç itibariyle üniversitelerde, diğer eğitim kurumlarından daha fazla kişisel başarı ön plana çıkıyo. yani hocalar elinden tutup çizmiyo. hem marmara, hem de msü'de verilen eğitim aşaa yukarı aynı. bu durumda diplomanın üzerinde yazan ismin daha önemli olduğuna karar verip mimarsinanı tercih ettim.

siz ne düşünüyosunuz bu konuda?[signature][hline]The search for an ultimate, unifying explanation for all things is a fruitless endeavor, a step in the wrong direction. This is why, in a universe of chaos, we must constantly adapt.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...