Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sosyal İnsan Olmak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
mesela sen erkek-sosyalisin prawler[signature][hline]Arion, 23 Eylül 2004 16:42 tarihinde demiş ki:
Ultima Online oyundur(bir bakıma da goruntulu chat)
so , what do you expect from this person :)
Mesaj tarihi:
cemreyle ben acayip sosyaliz. Kenk the bab larla buluşup SAGOPA KONSERİNE akıyoruz. Tüm kızlar hasta bize bol pantolumunuz var bandanamız var. Yo yo yo!! yapıyoruz. Bi bakmışız kızlar çevremizi sarmış.
Burda Sagopadan anlamayan popçu pislikler vardır tabi? Ne bilirler ki sagopanın değerini değil mi? HEY MAN RAP 4 EVA![signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım
Mesaj tarihi:
şimdi prawler erkek-sosyali o başka mesele de , Dmx R4P 4 EvA BaBZ Nargilede "Hey yO! Nargileye KöZ PlEAsEe Yoo YO!" diye köz isteyen bi adam bu diemeks öyle düşünün.

RAPPeRZzZ LONgBeacH[signature][hline]Arion, 23 Eylül 2004 16:42 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
önceden zevk alacağını bilerek yaşarsan bi süre sonra sıkılırsın, hayatı akışına bırakmak lazım bazen, al Buddy'yi yanına gezin dolaşın, gün batımını seyredin vs vs[signature][hline]How to overcome destructive criticism?
Just love a little more, that's all.
Mesaj tarihi:
garbagelik etmiyelim konuyu tamam[signature][hline]Arion, 23 Eylül 2004 16:42 tarihinde demiş ki:
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
said:
ReaperXS, 24 Eylül 2004 23:53 tarihinde demiş ki:
önceden zevk alacağını bilerek yaşarsan bi süre sonra sıkılırsın, hayatı akışına bırakmak lazım bazen, al Buddy'yi yanına gezin dolaşın, gün batımını seyredin vs vs

ankara'da gün batımı ha keh :)[signature][hline]===> orc_lord <===
orc_lord in melancholy (day 9)
Buddy'nin resimlerine gider..di...
Buddy'nin resimlerine gider...
Pati Pet
PLAYINGARENA
*Kuşu öldüğü için üzgündür*

Mesaj tarihi:
Madem pc başında durmayı seviyosun internet kafelere takıl. Öyle de baya bi ortam yaparsın. Hiç olmadı okul arklarını ara bi yerlere falan gidin ne biliim. Benim de 2 tane canciğer dostum var. Adamlarla ne zaman tanıştım bilmiyorum kendimi bildim bileli arkız. Adama desem abi böyle böyle donsuz kaldım kıçım dondu desem çıkarır donunu verir :P (Abarttım sanırım :)):) Bi eniyi arkın olsun yeter zaten.[signature][hline]Eee ben varya ben
Hem Kellindil
Hem Khazid'hea
Hem de Guenhwyvar

YAaa
Mesaj tarihi:
sonrada kapanırsın[signature][hline]Arion, 23 Eylül 2004 16:42 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
Orc lord kac yasinda oldugunu bilmiyorum ama ister istemez okulda//dersanede bnm gibi yatili isen yaakhanede ister istemez ark lar // dostlar buluyosun. Su an her turlu sikintimi soyliyebilcegim ark larim yatakhane tayfasindan ( cogu yani ) ... bazi seyleri akisina birakmak lazim. sonucta haytta cogu seyin baslangici bi tesaduf .ama diyelim bi aktivite yapican bilg yuzunden gitmiyosan o zmn sorun ciddilesiyo demektir. bende seviyorum net i . pati ye we uo ya takiliorm . ama ark larim suraya gidioz dedimi de hyr demiorm kalkip gidiorm.
Bi de sosyal olmakla populer olmayi karistirma...Milletin gozunu boyim ustume milayarlik giysiler altima 0 araba cekim cikim disari dersen yine ark bulursun ama dost bulamazsin.
  • Yeni Oluştur...