Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sosyal İnsan Olmak

orc_lord

Öne çıkan mesajlar

Seninle ne kadar iyi arkadaş olduğuna bağlı herşeyden önce. Bir de şunu da unutma derim, kasıtlı ya da kasıtsız, herşey ama herşey çıkara dayanır. Yani annenle senin ilişkinde bile çıkar vardır.

Bu arkadaşın eski arkadaşlarını senin için ekiyosa ya sana cidden değer veriyo, ya sen de bu adamın eski arkadaşlarındansın ya da senden kesin bir çıkarı var.
Çıkar yoksa fedakarlık da olmaz çünkü[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Eylül 2004 16:41 tarihinde demiş ki:
hayır adamlar bi de inatla türkleri seviyo yani. ehuh. anlaşılır şey değil. ben de sizi seviyom lan!
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Asteroth hmm bir çıkarı yok (sanırım) yaklaşık 9 senedir tanıyoruz birbirimizi...
oldukça iyi anlaşırız..
zegna yok birşey olmaz :) aşırı kaçma tabe..[signature][hline]===> orc_lord <===
orc_lord in melancholy (day 9)
Buddy'nin resimlerine gider..di...
Buddy'nin resimlerine gider...
Pati Pet
PLAYINGARENA
*Kuşu öldüğü için üzgündür*

Sosyal ağlarda paylaş

arkadasim once populer olacaksin

elalem vay populer abi geliyor diye seni taniyacak. boyle ogretmen konferans verirken amfide laf sokucaksin, arabayla yilanliklar yakip zenginin daha zengin fakirin daha fakir oldugu bi dunya icin yasayip, marka kiyafet giyeceksin

sonra 1-2 hafta sonra sonuclari alicaksin, kizlar selam arabayla beni birak, erkeklerde abi sizin evde mac izlielim diycek, 1 yila grubun degismezi, 3yila ordamlarin yilani olacaksin, tissss die gezeceksin

ve sosyal semih diycekler sana[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
@nuke / ankara'dayım..
@Infeqted / hmm marka giyinilinebilir. üzerimde çok düzgündür. ama karizma yapamıyorum :)[signature][hline]===> orc_lord <===
Pati Pet
PLAYINGARENA

Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
said:
Asteroth, 24 Eylül 2004 23:18 tarihinde demiş ki:
Eee tamam işte, sen adamın "çok eski" arkadaşları grubundaymışsın. Niye buluşucaksınız ki?

eski arkadaşlar buluşmazmıki :-?
adam ile çok iyi geçiniyoruz, kafa tipleriyiz vs.
9 senedir tanıyorum 6 senedirde buluşur,mesajlaşırız..[signature][hline]===> orc_lord <===
Pati Pet
PLAYINGARENA

Sosyal ağlarda paylaş

Eheheh pardon ya yanlış anlaşıldı.

*Yerlere yatar gülmekten*

Ben "neden buluşacaksınız ki?" derken cidden nedenini sordum yani. Buluşmayın anlamında söylemedim :D[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Eylül 2004 16:41 tarihinde demiş ki:
hayır adamlar bi de inatla türkleri seviyo yani. ehuh. anlaşılır şey değil. ben de sizi seviyom lan!
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
hay aksi :)
sinemaya gideceğiz,hayat hakkında konuşacağız,go-kart yapacağız,yemek yiyeceğiz,alışveriş yapacagız yapabileceğimiz herşeyi alacağız. eğlence yani..[signature][hline]===> orc_lord <===
Pati Pet
PLAYINGARENA

Sosyal ağlarda paylaş

Ooo iyi işte ne güzel.
İyi adammış. Eğlenmek için geliyosa adam seninle bir de kızı satıyosa seviyo demekki seni olm daha ne istiyon. 100 tane tikky arkadaşın olucağına şöyle 3 tane arkadaşın olsun işte

*Kendini güzin abla gibi hisseder*

Tabii infeqted'in söyledikleri de aynı ölçüde doğru ;)[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Eylül 2004 16:41 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
sevgilisini ekmiyor. gene buluşuyor ama az buluşuyor. onun daha eski arkadaşlarını ekiyor birde :)
neyse yarın bari bi çiçek alayım çocuga :-p[signature][hline]===> orc_lord <===
Pati Pet
PLAYINGARENA

Sosyal ağlarda paylaş

orclord ben daha bikaç gun once ankaradaydım. Zaten 11ekimde de unim başlıcak hayırlısıyla. Gezdiim gorduum kadarıyla bahçeli 7. cadde arkadaş bulmak için sufer bi ortam. Hatun desen o da var. Ne beklion! giy ustunu git 7-8 gibi(akşam) ortamlara ak. Bi de yanına bi arkını al ezik kalmazsın. Alla Allaaa...[signature][hline]I love you but, i love your butt.
Warning! A nuke has been launched!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...