Asosyalim&mutluyum[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Eylül 2004 16:41 tarihinde demiş ki:
hayır adamlar bi de inatla türkleri seviyo yani. ehuh. anlaşılır şey değil. ben de sizi seviyom lan!
pardon ama yaşını sölersen olay birazdaha netleşir zannımca!
yani şöle eğer 15 civarıysan tamam ama 20 felansan sorun var...(bence)[signature][hline]rüzgara karşı işeyen adam
orc_lord, 24 Eylül 2004 22:55 tarihinde demiş ki:
belli bir yere kadar o mutluluk..
2 tane gr@l arkadaşım var. Bu adamlar beni hiçbir koşulda satmayacak adamlar. Bu bana yetiyo kardeşim. "Sosyal" olan insanları da gördüm ben. Birbirinin yüzüne gülüp 5 dakika sonra aynı adamın arkasından konuşan arkadaşlarım olup da "sosyal" olmaktansa, kıçımı her ne olursa olsun koruyacağını bildiğim (çok amerikanvari oldu bea) 2 arkadaşım olup da "asosyal" olmaya razıyım.[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Eylül 2004 16:41 tarihinde demiş ki:
hayır adamlar bi de inatla türkleri seviyo yani. ehuh. anlaşılır şey değil. ben de sizi seviyom lan!
Daha önce beni kolaylıkla satıp yararlanabilecekleri durumlarda beni satmadılar aynı şekilde ben de onları satmadım. Bir kere arkadaşlık paylaşma demektir bu adamlarla ben karşılıklı herşeyimi paylaştım.
Ve son olarak, eğer bir adam seni bir kız uğruna satmıyosa, bil ki o adam gerçek bir arkadaştır. (Ya da gay'dir senden hoşlanıyodur,o zaman vay haline)[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Eylül 2004 16:41 tarihinde demiş ki:
insan güvendiği 2 arkadaşına ya beni satarsa diye yaklaşırsa iş biter bence. şu olaya bi de karşı taraftan bakalım:
bana güvenmeyen adama niye arkadaşlık edeyim ki ben?[signature][hline]kender on the roof
Öne çıkan mesajlar
Asteroth
Sosyal ağlarda paylaş
orc_lord
orc_lord in melancholy (day 9)
Buddy'nin resimlerine gider..di...
Buddy'nin resimlerine gider...
Pati Pet
PLAYINGARENA
*Kuşu öldüğü için üzgündür*
Sosyal ağlarda paylaş
Prawler
Sosyal ağlarda paylaş
orc_lord
gidip nerede sorayım...
sokağın ortasında bağırarak mı hedeleyim?
zaten çekingen biriyim..[signature][hline]===> orc_lord <===
Pati Pet
PLAYINGARENA
Sosyal ağlarda paylaş
einsof_totor23
yani şöle eğer 15 civarıysan tamam ama 20 felansan sorun var...(bence)[signature][hline]rüzgara karşı işeyen adam
Sosyal ağlarda paylaş
orc_lord
Pati Pet
PLAYINGARENA
Sosyal ağlarda paylaş
Asteroth
2 tane gr@l arkadaşım var. Bu adamlar beni hiçbir koşulda satmayacak adamlar. Bu bana yetiyo kardeşim. "Sosyal" olan insanları da gördüm ben. Birbirinin yüzüne gülüp 5 dakika sonra aynı adamın arkasından konuşan arkadaşlarım olup da "sosyal" olmaktansa, kıçımı her ne olursa olsun koruyacağını bildiğim (çok amerikanvari oldu bea) 2 arkadaşım olup da "asosyal" olmaya razıyım.[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Eylül 2004 16:41 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş
orc_lord
Pati Pet
PLAYINGARENA
Sosyal ağlarda paylaş
Arthur_HellsFire
Sosyal ağlarda paylaş
Asteroth
Ve son olarak, eğer bir adam seni bir kız uğruna satmıyosa, bil ki o adam gerçek bir arkadaştır. (Ya da gay'dir senden hoşlanıyodur,o zaman vay haline)[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Eylül 2004 16:41 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş
Kaspar
bana güvenmeyen adama niye arkadaşlık edeyim ki ben?[signature][hline]kender on the roof
Sosyal ağlarda paylaş
orc_lord
Pati Pet
PLAYINGARENA
Sosyal ağlarda paylaş