Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sosyal İnsan Olmak

orc_lord

Öne çıkan mesajlar

dostlarınla sinemaya,cafelere fln git..[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
mesela yarın gidiyorum :)
o kadarda değilimdir galiba..
ancak yeni tipler arıyorum...
tipde beğenmekte zorlanıyorum..[signature][hline]===> orc_lord <===
orc_lord in melancholy (day 9)
Buddy'nin resimlerine gider..di...
Buddy'nin resimlerine gider...
Pati Pet
PLAYINGARENA
*Kuşu öldüğü için üzgündür*

Sosyal ağlarda paylaş

dışarda arkadaşlarla olmak güzel bişi.Neti,oyunları fln tamamen unutuyorum buda insana çok ii geliyo.[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Sosyal ağlarda paylaş

Bi kere herkese değer ver ve hissettir.(bunu biri yazmıştı someone mıydı somebody miydi nicki hep karıştırıyom kusura bakma kardeş :) ] Aceleci olma hepsi zamanla gelir . Yapmacık davranma , davranman gerekirsede hissetirme. Hep erkeklerle geziyom şöyle böyle düşünme öyle başla aralarında gezerken bir iki laf kap espri kap zamanla olur herşey bakmışsın böyle 5 li 7 li sevdiğin insanların grubuyla takılıyon tutulan biri olmuşsun. Bilgisayarda oyun falan oynamıyosun siliyon oyunları en fazla chat takılıyon mailine bakıyon.[signature][hline]Saeros, 17 Eylül 2004 18:59 tarihinde demiş ki:
izmir'deki otobüslerin yarısında bulunan en teknolojik olay vites.
Mirage Icq'da demiş ki:
Predator (10:17 PM) :
terminale gittim çok iyi bir film ya
Mirage (10:17 PM) :
terminalör?

[Bu mesaj Predator- tarafından 24 Eylül 2004 22:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
evette belli bir süre sonra o arkadaşlarda başkaları ile tanışıyor :)
ben tanışamıyorum onlar gidiyor ama sen hep aynı kişilerle oluyorsun bunu aşmak gerekli değilmi?[signature][hline]===> orc_lord <===
Pati Pet
PLAYINGARENA

Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
said:
Kendercik, 24 Eylül 2004 22:49 tarihinde demiş ki:
Ve tabii ki önce kendini sevmek!

hmm benim gibi tipsiz birimi :)[signature][hline]===> orc_lord <===
Pati Pet
PLAYINGARENA

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Predator-, 24 Eylül 2004 22:49 tarihinde demiş ki:
Bilgisayarda oyun falan oynamıyosun siliyon oyunları en fazla chat takılıyon mailine bakıyon.

*!nıç nıç*[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Sosyal ağlarda paylaş

Dediğin doğru şu an kendi kopyanla konuşuyon diyim. Bende bu seneye kadar böyleydim ama şimdi yavaştan önce sınıf arkadaşlarıyla çok iyi kaynaşıyorsun zamanla arkadaşların yeni birileriyle konuşurken bi bakmışsın sende araya kaynayıp sende tanışmışsın. Diyorum ya çok aceleci olma sabırlı ol emin adımlarla yürü kendine güven zamanla gelir. Bunalım falan takılma kaybedersin o zaman benim bunca senedir yaptığım gibi[signature][hline]Saeros, 17 Eylül 2004 18:59 tarihinde demiş ki:
izmir'deki otobüslerin yarısında bulunan en teknolojik olay vites.
Mirage Icq'da demiş ki:
Predator (10:17 PM) :
terminale gittim çok iyi bir film ya
Mirage (10:17 PM) :
terminalör?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kendercik, 24 Eylül 2004 22:49 tarihinde demiş ki:
Tabii ki spor!
Tabii ki gülen bir yüz!
Tabii ki insanları sevmek!
Ve tabii ki önce kendini sevmek!

budur!

+ olarak;
-her ortama girme isteği
-atılgan olma
-tabiki kesinlikle bilgisayarın başından kalkma![signature][hline]Touch of death is never gentle...
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
prawler niçin olmasın?
gidip nerede sorayım...
sokağın ortasında bağırarak mı hedeleyim?
zaten çekingen biriyim..[signature][hline]===> orc_lord <===
Pati Pet
PLAYINGARENA

Sosyal ağlarda paylaş

said:
orc_lord, 24 Eylül 2004 22:55 tarihinde demiş ki:
belli bir yere kadar o mutluluk..

2 tane gr@l arkadaşım var. Bu adamlar beni hiçbir koşulda satmayacak adamlar. Bu bana yetiyo kardeşim. "Sosyal" olan insanları da gördüm ben. Birbirinin yüzüne gülüp 5 dakika sonra aynı adamın arkasından konuşan arkadaşlarım olup da "sosyal" olmaktansa, kıçımı her ne olursa olsun koruyacağını bildiğim (çok amerikanvari oldu bea) 2 arkadaşım olup da "asosyal" olmaya razıyım.[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Eylül 2004 16:41 tarihinde demiş ki:
hayır adamlar bi de inatla türkleri seviyo yani. ehuh. anlaşılır şey değil. ben de sizi seviyom lan!
Sosyal ağlarda paylaş

Daha önce beni kolaylıkla satıp yararlanabilecekleri durumlarda beni satmadılar aynı şekilde ben de onları satmadım. Bir kere arkadaşlık paylaşma demektir bu adamlarla ben karşılıklı herşeyimi paylaştım.

Ve son olarak, eğer bir adam seni bir kız uğruna satmıyosa, bil ki o adam gerçek bir arkadaştır. (Ya da gay'dir senden hoşlanıyodur,o zaman vay haline)[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Eylül 2004 16:41 tarihinde demiş ki:
hayır adamlar bi de inatla türkleri seviyo yani. ehuh. anlaşılır şey değil. ben de sizi seviyom lan!
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
hmm mesela yarın buluşacagım adam kız arkadaşı ile az görüşecek, çok eski arkadaşlarınıda benim için ekecek iyimidir bu :)[signature][hline]===> orc_lord <===
Pati Pet
PLAYINGARENA

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...