can Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Diğer forumu görünce ben de bu versiyonunu açayım dedim. İstiklal baya büyük bir cadde, kesin bilmediklerimiz vardır, ya da birbirimize öğreteceklerimiz. Takıldığınız yerler ve yemek olarak yazarsanız sevinirim. Yemek olarak, Bambi'den vazgeçemem. sinema var fitaş. ha unutmadan ekleyeyim, UFO merkezi var. ahha[hline]There's a heaven above you baby... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 schlotszky's de güzel baya.. yeri gs lisesinden daha ileride sağ tarafta.[hline]Fizban (9:08 PM) : şirin demek kız lügatında yakışıklı değil demek Fizban (9:08 PM) : ama hala sana böle bi kanım ısındı demek Fizban (9:08 PM) : kıl olurum şirin diyenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 İleride derken Tünel'e doğru değil mi?[hline]There's a heaven above you baby... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 boşverin taksimi istiklal'i Kadıköy'e bekleriz.[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Birşeyler yemek için genellikle gittiğim yerler: Lades Marmara Cafe arada sırada Pano İçmek vede Sohbet etmek için Akdeniz İmroz Canbaz Dağıtmak için Caravan Alt Kemancı Eskiden arada Bronx a giderdim son hali nedir bilmiyorum.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Gafur" Clan Enforcer "Story of SadButcher" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Yazın o civarda çalıştığım için bildiğim bi iki yer: Kagi Kafe var cüzdanı çok hafifletmeden güzel şeyler sunar yeni The Irısh Pub açıldı 2 günlük. Geceleri vakit geçirmek için Cambaz-İmam adnan sokakta en aşağıdaki restore edilmiş bina - Roof u tavsiyte ederim aklıam geldikçe daha da yazarım.[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 istiklal galatasaraylılardan sorulur hoca :P asıl sebebi ise bizim 1 buçuk saatlik öğlen teneffüslerimizde dışarı salınmamız .. süper oluyo valla yiyecek mekanlarını falan tükettik artık şimdi hemen okulun ordan başlayayım yiyecek için: canınız sakatat çekiyosa okulun hemen karşısındaki pasaja girersiniz başlıca şampiyon kokoreç olmak üzere hemen bi yanında golden horn, yine pasajın içinde cumhuriyet işkembecisi falan var golden horn un yanında müthiş köfteci fetih köfte var pasajın arka caddesinde ise 2 iyi pideci var oralar da tavsiye pide severlere gelelim istiklal üstüne .. bizim okulun süper dürümcüsü hayri usta vardır yeri biraz zor isteyene tarif ederim :P dürümü de güzel künefesi bi harika taksim büfelerde kızılkayanın hamburgerini bilmeyen yoktur zaten eheh .. hemen yanında ise barbinin meşuuur kaşarlı dürümü (bu da süperdir) eğer paranız varsa bursa iskendercisinde porsiyonu 5 ten süper iskender de yersiniz ama boşverin biz yemeyiz :) ehhm yemek olarak bunlar geliyo aklıma .. gelelim içmeye ehu tabi ki çiçek pasajı ve hemen arkası nevizade başka ortam tanınmaz istiklalde :P favori sinemam emek .. bi soraki atlasın ilk salonu fitaşa gitmeyin kapitalizm direği :) bizim okul-tünel arasında pek önerebileceğim bi yer bulunmuyo falla dilim falan var çok pahalı ama en üst katını 1 kere bile görmeye değer süper dekor aslında salata+içecek 5 mile de doyabilirsiniz neyse istiklal budur yane[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 akıyosun ortamlara yani =P[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 öğlen tenefüsünde dışarı çıkmak serbest olucak akmiyim mi ayıp olurdu heralde :P[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Kumbaracı yokuşundaki mihrimah sultan kafe-restaurant. Terasına çıkın zevkime güvenin. Oyun çeşitleri de var bikaç tane.[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Ya beyler, olayın cahili olduğumdan nerede olduklarını yazarsanız sevinirim. Bir de 18+ var mı yok mu onu öğrenmem lazım...[hline]There's a heaven above you baby... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 e içkili mekanlar 18+ tabii.[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elexa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 said: horacegoesskiing, 07 August 2003 21:19 tarihinde demiş ki: Kumbaracı yokuşundaki mihrimah sultan kafe-restaurant. Terasına çıkın zevkime güvenin. Oyun çeşitleri de var bikaç tane.[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. ewt cok kalite yerdir fiyatlar fln ucuzdur topla karıkızı git olayı nargile fln icersinis nargile icilebilcek super ortam bi cafe wardı yerini we adını unuttum :) ama ful metal calıyo we takılan tipler sadece metalci marjinalim diosanıs oraya gidin tabi once adını oorenmem lzm bide keş ortamlarından clan nargile war istiklalin meydan tarafından giriosun direq sola donuosn boktan bi apartmanın 3.katında icersi dumanaltı kenarda kosede tipler kaymış olur genelde kızarkadasınıs ortamların keşiyse oraya goturun bide geceleri fln icin gizlibahce war ztn her taxim gencinin bildii yada bilmesi gerektii aşmış mekandır ben bi iki defa gittim ondada ablam soktu 18 yas sınırı war ama 5 metrekare yerde 25235 kişi dansediyo dusunun tasının we gidin yani başka aklıma gelirse yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Kafenin adı Orta Kafe...[hline]There's a heaven above you baby... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elexa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 afferin koç nasıda bildin bak ortamların kurduymusun meer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 said: Dresquin, 07 August 2003 21:32 tarihinde demiş ki: ...icerisi liselim'ler doludur. Erkek de, kiz da, her türlü mal'i bulabilirsin orada... Naaptın abi sennn... :D:D[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Adam orda beni ezmeye çalışmış sanırım ama benim kafa basmadı. :D[hline]There's a heaven above you baby... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Ufo merkezine giden varmı ? o sokağın başında devamlı 2 tane uzaylı oynayıp zıplıyo :)[hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Ufo merkezine gitmeye tırsıyorum ya. :D Bu arada o sokağa girerken Ufo'lu amcaların bana yaklaşmamasına özen gösteriyorum. :)[hline]There's a heaven above you baby... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 said: Jarlaxle, 07 August 2003 22:31 tarihinde demiş ki: Ufo merkezine giden varmı ? o sokağın başında devamlı 2 tane uzaylı oynayıp zıplıyo :)[hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand. sux bi yer olsa gerek biz merak saldık da girmek için gazete küpürlerini toplamışlar giriş 5 milyon hadi leeann bu arada ilk sayfanın sonunda bi ortam anlatılmış orta kahve mi olmakta ora ?[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Dediğim gibi orası orta kafe. Abi o kadar arka sokaktaki bir yer nasıl bu kadar ünlü olur şaşarım.[hline]There's a heaven above you baby... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Beyoğlu spor klubunun sokağı aynı zamanda.Pandora kitapevi felanda orda,ufo merkezi daha ne olsun sokakta yok yok.Sokağa girerken bigün ufocular dalcak bana tip tip bakıyorum diye :P[hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 O sokağa 129639126 kere girdim de, Beyoğlu Spor Klübü'nün nerde olduğunu görmedim. :D[hline]There's a heaven above you baby... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 said: -Melancholy-, 07 August 2003 22:36 tarihinde demiş ki: Dediğim gibi orası orta kafe. Abi o kadar arka sokaktaki bir yer nasıl bu kadar ünlü olur şaşarım.[hline]There's a heaven above you baby... kafe diil hoca kahve euha[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Tüü size siz nasıl İstiklal'e takılıyorsunuz biriniz bile profitorol(yanlış yazdım kesin :p) dememiş İnci gibi biryeri yazmamış[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar