Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Kimse yok ava gidicem tek transfer yapıcam risk alıyorum bi zahment yardımcı olabilicek biri varsa moonglow a gelebilirmi :)[hline]-Assasin-Aron Caldwell-|Sylveria| -OSİ- Sir Alphan Atlantic DeathMetal Rullz İn Flames Rullz Pop,hiphop,rap SUX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 61061017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 İyi akşamlar, Şimdi aslında üç şey çıkardım başlıktan, Birinicisi, Günde 4-5 saatten fazla ve hergün oynayanları kastediyorsan devamlı ben bu kapsama girmiyorum. İkincisi, Uzun süredir oynasa da dönemsel olarak arasıra oyunu kapatıp sonrada açanları kastediyorsan buna da girmiyorum Üçüncüsü, Uzun zamandır oyanıp, asla bir süreliğine dahi kapatmamış ama oyuna sadece hafta sonları (malum nedenler) girenleri kastediyorsan, işte bu bana uyuyor o zaman icq'mu ekle derim listene. Not: Sevgili admin'lerden yada bilgisayarı yutmuş ve üzerine kusmuş pirilerden rica etsek de şöyle bir bağlanıldığında sitede kaç kişi online'ı gösterecek, yada foruma yazı bırakan kişinin adının yanında icq'sunu yazacak bir güzellik olamaz mı? Kumadam of Moonglow Zulkir of Necromancy Liche Koca yazıyı yazdım ana temayı atladım, resmen yaşlandık Jean-Paul resmen yani...ayrıca icq eski numaram hükümsüzdür, diğer bilgisayarda kaldı. ICQ:341207046[hline].:. RES TANTUM VALET QUANTUM VENDI POTEST.:. "Birşeyin değeri ancak başka kimselerin ona vereceği bedel kadardır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Insomnia Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Atlantic Nick : Axis Romuald Icq : 7854412 [Bu mesaj Insomnia tarafından 20 May 2003 22:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeanPaul Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Jean-Paul yasli degil, olgundur ! :)[hline]Ride to live, Live to ride... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar