Qui Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Burda[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered.@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 ay wind olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 gerçekten çok hoş ve başarılı çalışmalar var.Girip kontrol edin anacımm[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin... Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Daha büyük çözünürlüğünü görme imkaanımız yok mu yaa :) tatlıymış..[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Hiç Bitmeyen Özgürlük...Pédalé! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 rüzgar sörfü(bumuydu adı ?) zevkliDİR diyemeyeceğim malesef hiç yapmadım ama uzaktan zevkli gözüküyor =)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 tam anlayamadım çizimmidir bunlar?[signature][hline] "kadınlara mı gidiyorsun? kırbacını unutma!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Fotoğraf! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 ben begenmedim (bu haftaki tum begenmeme hakkımı kullandım bundan sonra scıp geitrseniz begenrim ama pazartesiye kadar)[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Görsel sanatlar bölümünde beğenme ve beğenmeme hakkı eleştiri içerdiği sürece bakidir :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 o alette orada gitmek azcik tehlikeli gibi geldi yaa yerler hafifi balcikimsi sanirim yagmurdan sonramidir nedir ama bulutlar harika (oldum olasi kara bulutlari severim:P)[signature][hline] Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 mukemmel bi komposizyon olmus sitedeki diger tum yarisma kazananlarina baktim ve bazilarinda agzim acik kaldi (dumanlarla oynadiklari falan mukemmel)[signature][hline]...valla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
decoy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 bence de iyi bir kompozisyon olmuş. O kara bulutlar zaten bitirdi beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-ryan- Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Evet calisma gercekten cok basarili. Soylenecek soz yok.[signature][hline]i have no tears, there is only pain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: lord_elvyn, 23 Eylül 2004 20:01 tarihinde demiş ki: ben begenmedim (bu haftaki tum begenmeme hakkımı kullandım bundan sonra scıp geitrseniz begenrim ama pazartesiye kadar) usta konu$tu.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
decoy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 konusur o oyle arada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar