Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Go With The Wing /Imagineer - dpchallenge

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gerçekten çok hoş ve başarılı çalışmalar var.Girip kontrol edin anacımm[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin...
Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin...
Mesaj tarihi:
rüzgar sörfü(bumuydu adı ?) zevkliDİR diyemeyeceğim malesef hiç yapmadım ama uzaktan zevkli gözüküyor =)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
ben begenmedim (bu haftaki tum begenmeme hakkımı kullandım bundan sonra scıp geitrseniz begenrim ama pazartesiye kadar)[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.[b]
Mesaj tarihi:
o alette orada gitmek azcik tehlikeli gibi geldi yaa yerler hafifi balcikimsi sanirim yagmurdan sonramidir nedir ama bulutlar harika (oldum olasi kara bulutlari severim:P)[signature][hline]
Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths
"Who wants to live forever?"
Mesaj tarihi:
mukemmel bi komposizyon olmus

sitedeki diger tum yarisma kazananlarina baktim ve bazilarinda agzim acik kaldi (dumanlarla oynadiklari falan mukemmel)[signature][hline]...valla!
Mesaj tarihi:
said:
lord_elvyn, 23 Eylül 2004 20:01 tarihinde demiş ki:
ben begenmedim (bu haftaki tum begenmeme hakkımı kullandım bundan sonra scıp geitrseniz begenrim ama pazartesiye kadar)

usta konu$tu.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan

RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki:

Öyle sübyan bulsam ben,var ya....
  • Yeni Oluştur...