vexilloid Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 dark tower gibi önemli bi serinin tartışılabileceği ve okuyanlar tarafından yorumlanabileceği bi topic açmak istedim okuması biraz zahmetli ve kafa açan cinsten ama olsun yine de büyük bi eser bence :) seri 7 kitaptan oluşuyo ve bilinmeyen bi zamanda bilinmeyen yerlerde Roland isimli bi kovboyun başından geçenleri anlatıyo.. ilk kitaba başlayıp bu ne la diyerek fırlatma ihtimaliniz bi hayli yüksek..ama sevenlerin çıkacağından eminim.. stephen king yazmış boru mu:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Masaüstüne açmalıydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vexilloid Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 masaüstüne açtım şimdi. peki burdaki topiki nası silcem:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vexilloid Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 balonluyum yardım lütfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar