Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Berkten Yeni Ciciler

Berk

Öne çıkan mesajlar

o "very beauty" olayı da ayrı bir güzel yani

carettalarla olan fotolarda genelde ufacık ve aşırı hızlı giden bişeyleri kovalamak suretiyle snapshot tadında çekimler oldu biraz =)

ps: horace ben hala düzgün tuto bulamadım bu konualr üstünde ya..

[Bu mesaj Berk tarafından 19 Eylül 2004 22:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

sey simdi guzel tabii de resimlerde fotografi ceken olarak kattigin pek bisi yok bence... Ozellikle bu ve bundan onceki Kadikoy'de gun batimi resimleri icin belirli saatler icinde Kadikoy'e git, sokaktan gecen rastgele 20 kisinin eline fotograf makinesini ver, sana ayni pozu (hatta belki daha guzel bir acidan) cat diye cekerler.[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe
42
"Do you ever just get down on your knees and thank God that you know me and have access to my dementia?" - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked)
to pull a homer: to succeed despite idiocy
Sosyal ağlarda paylaş

Keske resimlerinin boyutlarini kücültseydin. O zaman cok daha net görünebilirlerdi. Fotograflarin kadrajlari güzel, elindeki makinenin kalitesinden dolayi resim kalitesinde sorunlar var. Sanirim biraz zoom yapmissin. Ayrica makinenin gece cekim ayarlari cok iyi degil. Eminim elinde cok kaliteli birsey olsaydi cok daha iyi resimler cekebilirdin.

Eger istersen benim resimlerimede bakmani isterim.
http://forum.paticik.com/view.php?id=87279[signature][hline]i have no tears, there is only pain
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...