Berk Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Evet bu gece anca zamanım oldu esimleri seçip DeviantArt a uplaod etmeye . karşınızda yeni cicilerim : Another Day Ends Another Day Ends *edited* Prior to a Crimson Sunset Walk for Freedom Trails of a Little Caretta yorumlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 very beauty... :P ilk resmin editli hali ve bulut&güneş güzeller. diğerlerinde konular dağınık kadraj hatalı gibi göründü bana. bilemem tabi.[signature][hline]sistre+cila=900 milyon... ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 o "very beauty" olayı da ayrı bir güzel yani carettalarla olan fotolarda genelde ufacık ve aşırı hızlı giden bişeyleri kovalamak suretiyle snapshot tadında çekimler oldu biraz =) ps: horace ben hala düzgün tuto bulamadım bu konualr üstünde ya.. [Bu mesaj Berk tarafından 19 Eylül 2004 22:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 ya açıkçası... ben kendimi kriter veya yönlendirici bi insan olarak görmüyorum bu konularda. www.fotografim.com iyi bi türkçe kaynak. oraya da bi göz at derim... yardımsever ve bilgili abiler ablalar amcalar filan var.[signature][hline]sistre+cila=900 milyon... ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Walk for Freedom bence en güzelleri çoook beğendim.Ellerine sağlık berk[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Olmamis beyenmedim ! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 prior to a crimson sunset ve walk of freedom'ı çok sevdim. çok hoş hepsi. devamını bekleriz.[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Çok güzeller.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member UO Data Center | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 prior to crimson sunset olayını beğendim bir de another days end digerleri pek guzel gelmedi[signature][hline][b]Master Yoda'dan inciler - Be may with you force the - danger in are you great - Too you are anakin young, must to learn you things have many [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albatros Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 isimlerine bakılırsa Amerika da cekmisin bu fotoları...[signature][hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i] Işıgın hep parlasın deli elmas! İtinayla seytan cıkarılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Alakası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 güzel olmuşlar[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 zuahahahahah :D kopardin valla..[signature][hline]Tum D'loethelere sevgilerle .... Mephisto D'loethe -Bitmeyen sarki istiyoruz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 sey simdi guzel tabii de resimlerde fotografi ceken olarak kattigin pek bisi yok bence... Ozellikle bu ve bundan onceki Kadikoy'de gun batimi resimleri icin belirli saatler icinde Kadikoy'e git, sokaktan gecen rastgele 20 kisinin eline fotograf makinesini ver, sana ayni pozu (hatta belki daha guzel bir acidan) cat diye cekerler.[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe 42 "Do you ever just get down on your knees and thank God that you know me and have access to my dementia?" - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-ryan- Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Keske resimlerinin boyutlarini kücültseydin. O zaman cok daha net görünebilirlerdi. Fotograflarin kadrajlari güzel, elindeki makinenin kalitesinden dolayi resim kalitesinde sorunlar var. Sanirim biraz zoom yapmissin. Ayrica makinenin gece cekim ayarlari cok iyi degil. Eminim elinde cok kaliteli birsey olsaydi cok daha iyi resimler cekebilirdin. Eger istersen benim resimlerimede bakmani isterim. http://forum.paticik.com/view.php?id=87279[signature][hline]i have no tears, there is only pain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar