Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni çalışmam. >>

kavel

Öne çıkan mesajlar

saolun ikinizde.
yazı zaten çok sıradan bir fonttu .. gözümüzün önündekini göremiyoruz bize bulanık görünüyor yada akıp gidiyor gibisinden bişey anlatmak istedim orda .. o yüzden o şekilde yazı ...[signature][hline]ICQ#85889898
If you need a host, contact me.
Sosyal ağlarda paylaş

bu tür şeylerin üzerinde fazla uğraşmayı sevmiyorum. belki en fazla yarım saat. uğraştıkça sıkılıyorum ve daha da mahfoluyor. bu bu kadar ama :) amaç olayı anlatmak eheh .. anlatmışımda dimi ? :)[signature][hline]ICQ#85889898
Sosyal ağlarda paylaş

said:
darth_devhochi, 20 Eylül 2004 17:53 tarihinde demiş ki:
ben anlamadım :D
yok canım şaka... yani zaten şu sitede adam yerine koyduğum nadir insanlardan birisin , fontu adam etsen çok daha iyi olurdu.

* gözleri dolar *

:-)[signature][hline]ICQ#85889898
Sosyal ağlarda paylaş

hangi skill bu abi ben de anlatmak istiyom tek kelimeyle uc ozellik. Dalga geciyorum tabii ki ama alınma yani sam bana lord_elvan abelegsse dedi diye ben alındım mı? Aksine ona eni kopardıgını soyledim :)[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.

Beni gormek isteyen (fena yakisikliyimdir depresyona girebilirsiniz :) )http://album.paticik.com/index.php?op=2&citizen=lord_elvyn[b]

[Bu mesaj lord_elvyn tarafından 24 Eylül 2004 20:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...