kavel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Sabah sabah aklıma geldi oturup yaptım bişeyler. Fazla uğraşmadım üstünde çünkü uğraşırsam biraz bozucam sanırım. Ama anlatmak istediğimi yeterince iyi anlattım sanırım :) Birde siz bakın bakim öyle mi .. http://www.deviantart.com/view/10761340/[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 bu resmi bir kelimeyle anlat derseniz "basit, sade, yaratıcı" derim. o kadar yani.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Syphex [CoH:Justice] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Teşekkürler = )[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. [Bu mesaj kavel tarafından 20 Eylül 2004 13:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 yazı daha sade olsa daha başarılı olur bence. sade ve öz, fikir direk belirtilmiş. beğendim :)[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 güzel olmamış. yazı zaten rezalet[signature][hline]Efsane kalplerimizde yaşıyor... Ailenizin spamcısı devhochi ölmedi ölmeyecek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 saolun ikinizde. yazı zaten çok sıradan bir fonttu .. gözümüzün önündekini göremiyoruz bize bulanık görünüyor yada akıp gidiyor gibisinden bişey anlatmak istedim orda .. o yüzden o şekilde yazı ...[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 senin gibi bir ustaya yakıştıramadım. biraz da sert çıkıştım aslında. daha iyisini beklerdim[signature][hline]Efsane kalplerimizde yaşıyor... Ailenizin spamcısı devhochi ölmedi ölmeyecek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 bu tür şeylerin üzerinde fazla uğraşmayı sevmiyorum. belki en fazla yarım saat. uğraştıkça sıkılıyorum ve daha da mahfoluyor. bu bu kadar ama :) amaç olayı anlatmak eheh .. anlatmışımda dimi ? :)[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 ben anlamadım :D yok canım şaka... yani zaten şu sitede adam yerine koyduğum nadir insanlardan birisin , fontu adam etsen çok daha iyi olurdu.[signature][hline]Efsane kalplerimizde yaşıyor... Ailenizin spamcısı devhochi ölmedi ölmeyecek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 said: darth_devhochi, 20 Eylül 2004 17:53 tarihinde demiş ki: ben anlamadım :D yok canım şaka... yani zaten şu sitede adam yerine koyduğum nadir insanlardan birisin , fontu adam etsen çok daha iyi olurdu. * gözleri dolar * :-)[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 :D *!kavel'e saygı ve umutla bakar*[signature][hline]Efsane kalplerimizde yaşıyor... Ailenizin spamcısı devhochi ölmedi ölmeyecek... [Bu mesaj darth_devhochi tarafından 6 Haziran 1996 06:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 evat yazı fontu daha iyi olabilirdi.[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından [Bu mesaj lord_elvyn tarafından 15 Eylül 2004 20:01 tarihinde değiştirilmiştir][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 vala beğenmediim ben.[signature][hline] "kadınlara mı gidiyorsun? kırbacını unutma!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 basit olmuş benim yaptıklarıma benziyo. bide fonttada zıt renk değişimi yapabilirdin. Güzel ama sweet //typoloji [Bu mesaj kiddo tarafından 23 Eylül 2004 18:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 saolun :-)[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 said: Mum_Chamber, 20 Eylül 2004 13:41 tarihinde demiş ki: bu resmi bir kelimeyle anlat derseniz "basit, sade, yaratıcı" derim. o kadar yani. Bir kelimeyle 3 özellik saydın züpersin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 :)[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 hangi skill bu abi ben de anlatmak istiyom tek kelimeyle uc ozellik. Dalga geciyorum tabii ki ama alınma yani sam bana lord_elvan abelegsse dedi diye ben alındım mı? Aksine ona eni kopardıgını soyledim :)[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Beni gormek isteyen (fena yakisikliyimdir depresyona girebilirsiniz :) )http://album.paticik.com/index.php?op=2&citizen=lord_elvyn[b] [Bu mesaj lord_elvyn tarafından 24 Eylül 2004 20:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-ryan- Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 DA'da yaptigim youm gibi, simetri ve isik hatalari var. ayrica tipografide yanlis secim yapilmis. Ayrica eklemeyi unutmusum, fikir güzel.[signature][hline]i have no tears, there is only pain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 ışık hataları ? ne tür hatalar ? biraz daha aç lütfen. belki göz aldanması olabilir ama simetride hata olamaz :)[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar