hassand Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 160 gb lik ntfs formatli bi diskte linux kullanmak icin 15 gb ini ayirip fat32 olarak formatladim. simdi linuxla isim bitti bu 2 ayri diski 145 gb in icindekilere bisi olmadan tekrar birlestirebilir miim? (15 gb olan bos ve ntfs formatinda su anda)[signature][hline]My Command is Your Wish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 once defragmentation ve sonrasinda partition magic isini gorebilir ama garantisi yok ve riski fazla. once manuel leri okuyup iyice bi ogren ama partition magic yapio die biliyorum[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 emin degilim ama sanrim o partition i silince ana partition a ekliyo direk (sadece iki tane varsa tabi direk ekler) gene de bi arastir[signature][hline]...valla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 bence bırak dağınık kalsın :D 145gb neyine yetmiyo[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki: valla benimki büyük ama abartı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 patition magic vari programlar rahatlıkla yaparlar, ama hangisi daha güvenlidir bilemiyorum. hiçbirini kullanmadım.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Syphex [CoH:Justice] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hassand Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 yapan var mi hic aranizda bi de yetmediinden diil de zaten bissuru disk drive var istemiorum extradan bi tane:)[signature][hline]My Command is Your Wish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Powerquest Partition Magic 8.0 o istedigin islemi yapar, ben aynisini yaptim ordan biliyorum, ama sana söyle bisey diyim, bu islem hdd nin doluluga göre uzun sürüyor...Eger cok doluysa birak birak bilgisayari bi süre... anca 1-2 saatte biter...[signature][hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 o arada elektrik gidip gelirse yada makina resetlenirse neler olur peki? sanırım kötü şeyler olur ama belki önlem fln almıştır amcamlar ?[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar