Forex Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Buradan arandım konuşma kaydı 533 xxxxxxx numaralı hattınızın borcundan dolayı icra takibi başlatıldığını söylüyor. Tabi hiçbir zaman böyle bir numaram olmadı. 1 e basın diyor konuşmanın ilerisinde böylece bir kişiye bağlanıyorsunuz. Kişisel bilgilerle ilgili birşey sormadı dedim benim böyle bir numaram yok büyük ihtimal eski sahibinindir dedim o da haklı olabilirsiniz iyi günler dedi kapadık. Doğruysa numaranın eski sahibinin olabilir yalansa dikkat edin belki kişisel bilgilerinizi falan isterler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 E nereden aradiklarini sormadin mi ? Avukatlik burosu falandir muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Yok dolandırıcılardır diye uğraşmadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Tamam yetimoğlu hukuk bürosumuymuş neymiş aradım sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Avukatlık bürosudur o, olta atıyor tutarsa diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Nasıl yani anlamadım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 GSM şirketlerine git üzerime olan hatları öğrenmek istiyorum de bu numara var mı bak. belki senin kimlik bilgilerinle hat açmış olabilirler, yapılmayan bir şey değil sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 VINN falan aldıysan onunda numarası olabilir. genellikle onların içindeki sim kartın numarası unutuluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Yok üzerime 2 hat varmış aradım sordum. Zaten ikisi de hazır kart ve ben açtım zaten. Eski kullanıcının borcuymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar